reklama
strip- swietna stronka z butami! moze kiedys z niej skorzystam... butow tego typu nie naosze, bo skracaja nogi optycznie
)
marynarka rewelacja! sama w cos takiego sie musze zaopatrzyc, mam juz bezowa ze Stradivariusa, teraz bym chciala lososiowa. No i szukam czarnej klasycznej, ale to na zblizajace sie wesele.
widze, ze lubisz zaszalec z ubiorem. Mnie sie to wszystko zawsze podoba, ale na kims
sama ubieram sie bardziej"nudno"
marynarka rewelacja! sama w cos takiego sie musze zaopatrzyc, mam juz bezowa ze Stradivariusa, teraz bym chciala lososiowa. No i szukam czarnej klasycznej, ale to na zblizajace sie wesele.
widze, ze lubisz zaszalec z ubiorem. Mnie sie to wszystko zawsze podoba, ale na kims
pokaze sukienke, pokaze
) moze jak juz przerobie
przerobki konieczne, bo ma mocno wyciete plecy i ciut przyduza jest, ja bez stanika nie wystapie, wiec bede skracac i ten pasek co ciachne chce wykozystac, zeby na plecy wstawic do kamuflazu biustonosza
wolalabym nie robic tych przerobek, ale coz...
buty i torebke tez juz mam
tylko tej marynarki mi brakuje
sie zbiore, to wszystko obfoce i sie pochwale
wolalabym nie robic tych przerobek, ale coz...
buty i torebke tez juz mam
tylko tej marynarki mi brakuje
sie zbiore, to wszystko obfoce i sie pochwale
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Co do tego co pokazała Strip to tylko marynarka mi się podoba (gdyby miała inny kolor, nie taki blady), a reszta to kompletnie nie mój styl.
sama bym dokładnie tak samo napisała

moriam ja też czekam na foto

Podziel się: