reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

udało mi się wynaleźć za 60 zł

bb2.jpg

reklama
jako, że mam dosyć zimy, myślę już o wiosennych i letnich trendach w modzie:-D:tak::-)
Oto jakie pewniaki do zakupienia wypatrzyłam sobie:)
Marynarka Bershka z blezer sukna - Zobacz na ShuShu - w tym kolorze.
http://shushu.pl/odziez/limonkowa-sukienka - limonka mrrr
Foxy RJ102 Lime Suede / Obuwie damskie - DeeZee.pl - sklep internetowy z butami, ponad 700 wzorów, najnowsze trendy, rabaty, zniżki. Buty w stylu gwiazd. - kiedyś lity mi się nie podobały wcale. a teraz must have.

na razie tyle sobie znalazłam. Szukam jeszcze białej koszuli, ale z bardziej lejącej tkaniny i porządnie dopasowanej, Oraz łądnie skrojonych krótkich camelowych lub beżowych szortów z zakładkami i kieszeniami, taki garniturowy look. :cool2:

jako, że mam dosyć zimy, myślę już o wiosennych i letnich trendach w modzie:-D:tak::-)
Oto jakie pewniaki do zakupienia wypatrzyłam sobie:)
Marynarka Bershka z blezer sukna - Zobacz na ShuShu - w tym kolorze.
Limonkowa sukienka | Shushu - limonka mrrr
Foxy RJ102 Lime Suede / Obuwie damskie - DeeZee.pl - sklep internetowy z butami, ponad 700 wzorów, najnowsze trendy, rabaty, zniżki. Buty w stylu gwiazd. - kiedyś lity mi się nie podobały wcale. a teraz must have.

na razie tyle sobie znalazłam. Szukam jeszcze białej koszuli, ale z bardziej lejącej tkaniny i porządnie dopasowanej, Oraz łądnie skrojonych krótkich camelowych lub beżowych szortów z zakładkami i kieszeniami, taki garniturowy look. :cool2:

STRIP buty wymiataja:)) a sukienka ?? no tu se nie pogadamy bo ja sukienek wcale nei lubie i nie nosze:))), marynarka tez fajna:))

nie mój styl totalnie :no: no może tylko marynarka ale napewno nie w tym kolorze bo ja za blada twarz jestem ;-)

STRIP powiem tak - marynarką jestem zachwycona aczkolwiek nie miałabym jej gdzie nosić ;-) wogóle styl tej dziewczyny na zdjęciu bardzo mi odpowiada. Sukienka nie dla mnie, a strona z butami mi się otworzyć nie chce :dry:

Heh, no właśnie fajnie, że mamy różne gusta, ja nie raz wypatrzyłam coś, na co sama bym nie wpadła właśnie w tych postach. Np buty, czy taka sukienke granatowa na suwak, nie pamietam, która wklejała, i podobną zakupiłam:D Inspirujmy się nawzajem:D ;-)
a marynarka, jak to nie masz gdzie makuckowa nosić;p wieczorem jak przyjdzie wiosna na spacer, zarzucic na ramiona do tego wygodne spodnie i trampki;-):cool2:;-)

reklama
sukienka też nie dla mnie, już nie ta figura i nie te lata, jakoś dziwnie bym się czuła w takiej wersji, ale marynarka fajna, sama na podobną się czaję, a butów nie widzę, jakaś przerwa.

Do góry