Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Strip super ciuszki...naprawdę bardzo mi się podobają,ale niestety ja z wagą słoniową wyglądałabym w nich fatalnie.A jeśli chodzi o buty to fantastycznie kosmiczne, ale ja nigdy bym się na takie nie skusiła gdyż połamałbym sobie w nich nogi bo niestety nie potrafiłabym w nich chodzić
a ja wczoraj zakupiłam sobie takie ciuchy (nie ma się czym chwalić bo są jak najbardziej zwyczajne (bo ja tylko w takich chodzę),ale wrzuce je tutaj,a co tam!!!)
RYSIA gdzie Ty te sukienki kupowałaś? Bluza, podobnie jak i NAT, bardzo mi się podoba ale jeszcze bardziej widzę się w tej pierwszej sukience w Twoim drugim poście :-)
rysia: 1, 2 i 4 <3 miodzio
a co do butów założyłam się z A, że jak po 3 dniach nauki na snowboardzie, wyprzedzę go jak będziemy się ścigać ze stoku, kupi mi takie w ramach zakładu huehuehue