reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek modowy

reklama
Strip super ciuszki...naprawdę bardzo mi się podobają,ale niestety ja z wagą słoniową wyglądałabym w nich fatalnie.A jeśli chodzi o buty to fantastycznie kosmiczne, ale ja nigdy bym się na takie nie skusiła gdyż połamałbym sobie w nich nogi bo niestety nie potrafiłabym w nich chodzić:shocked2::-D
a ja wczoraj zakupiłam sobie takie ciuchy (nie ma się czym chwalić bo są jak najbardziej zwyczajne (bo ja tylko w takich chodzę),ale wrzuce je tutaj,a co tam!!!)
P1040800.jpgP1040803.jpgP1040804.jpgP1040806.jpg

i cd:)P1040807.jpgP1040811.jpgP1040812.jpgP1040813.jpgP1040815.jpg
hihi reszty Wam już nie będę wstawiała by Was tu nie zanudzić:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
RYSIA gdzie Ty te sukienki kupowałaś? Bluza, podobnie jak i NAT, bardzo mi się podoba ale jeszcze bardziej widzę się w tej pierwszej sukience w Twoim drugim poście :-)

Strop buty super ale trzeba umieć w nich chodzic:-D
Rysia mi sie podoba sweterek biało czarny sukienki nie dla mnie bo niechodze wogole ale bardzo fajne

reklama
rysia: 1, 2 i 4 <3 miodzio:tak:
a co do butów założyłam się z A, że jak po 3 dniach nauki na snowboardzie, wyprzedzę go jak będziemy się ścigać ze stoku, kupi mi takie w ramach zakładu:D huehuehue:rofl2:

Do góry