reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja figury nie miałam i miec nie bede idealnej ale te rozstępy przecie tez mnie dobiły...
Wyłam kilka dni jak zobaczyłam pierwsze DWA! heh teraz mam poorane obie strony brzucha, ze nie patrze w lustro.. szerokie pasy jak u zebry.. No cóż.. Przezywalam do momentu jak mąż mnie ofukał, ze przesadzam :zawstydzona/y:
A teraz to juz chce tak bardzo by bylo po wszystkim i miec zdrowego synka w domu...że OLAŁ! ;-)

reklama
Żadnych nocnych zmian dziś?

Ja się załamała, odkryłam dziś po kąpieli pierwsze rozstępy
No żesz, a już liczyłam,że ich nie będzie
Czy jest szansa żeby się ich pozbyć jakoś?
Nie są duże, ale głębokie dość niestety
Najpierw się poryczałam, a potem miałam wyrzuty, że jestem próżna i się przejmuję takimi głupotami zamiast się cieszyć,że to przez kochanego synka
No i nadal mi one chodzą po głowie
a co w tym zlego ze chcesz miec ladne cialo????chyba nic...ja mam od zawsze obsesje i nie przeszkadza mi to w celebrowaniu tego ze bede miec dzidzię...kobieta chce byc zadbana i powinna i nic w tym strasznego ani próżnego-gorzej jakby olac sprawę kompletnie -moim zdaniem...
z tymi rozstepami trzeba bedzie jeszcze po porodzie uwarzac jak skora bedzie dochodzila do siebie.
mnie znajoma z apteki polecila podobno rewelacyjny ale kurde drogi strasznie krem:
Krem na rozstępy | WYSZCZUPLANIE

Hej Kobietki :-):-):-)

No i Nusia nam poleciała - ma już swojego Franka z sobą :-):-):-)

U mnie słońce powoli zza chmur wychodzi - może i będzie ładny dzień :-):-)
Angel wstałam tak przejedzona, że o śniadaniu nawet myśleć nie mogę :-D:-D:-D polecam, polecam kanapeczki - bardzo sycące i kaloryczne :-D:-D:-D
Piję herbatkę i lecę się szykować :tak::tak: Mami dziś na spacer ciągnę po lumpkach i tym podobnych miejscach :-) ale najpierw trza włosy ogarnąć - po 15:00 znów ktg a później z M kolejne zakupy na budowę robić będziemy :-):-):-) Posiedzę z Wami jeszcze przy herbatce bo później to już nie wiem czy dam radę się dorwać do komputerka...

Atomówka jedynym miejscem u mnie na ciele bez rozstępów jest twarz :-D:-D:-D:-D tyłek, biodra, ramiona, plecy, biust mam po okresie dojrzewania - jeszcze miałam brzuch ładny i w 37 tygodniu i mi wysypało - całą lewą stronę brzucha - Mała tam sobie upodobała i leży non stop... ja już tez ryczałam z tego powodu, wściekła strasznie - nie martw się to naturalna reakcja... ja używam dalej kremu na rozstępy co by jeszczse nowe nie doszły a krem do likwidacji kupię jak Łobuz na świecie będzie - czyli za jakieś 2 tygodnie znając me szczęście :-D:-D:-D

M zaprowadził Boryska do Cioci a ja się szykuję koło 9tej się zbieram do SPA :rolleyes2:

Trzymam kciuki za szybkie porody :-D Dawajcie mi znać kto urodził - wydaje mi się że zacznie się wysyp weekendowy :-)

dziendobry dziewczyny :) ale sie tu dzieje ostatnio...

mini- trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za SPA
angel- mi tez sie cos poprzestawialo, zawsze spalam do 13 a teraz 7 i ja oczy jak 5 zl...:sorry2:

ja jeszcze coprawda leze sobie, ale cos glodna jestem wiec trza sie podniesc.. dzis mama do mnie przyjezdza, a jeszcze przed jej przyjazdem chce jakies pranko puscic, siersciuchy wykapac i kotlety posmazyc... no i wykapac siebie... wiec niebawem trza sie zbierac z wyrka....

kto dzis rodzi???:cool2:

Hejo:-)

Ja juz po badaniach disiaj maja byc wyniki zobaczymy co i jak tam:-)

mini trzymam kciuki i dawaj znac co i jak tam :-)
nusia pisala ze byc moze jutro wyjda juz do domku i leje sie z niej jak z kranu:-)

A ja to od samego rana taka jakas na nic jestem ze szok wyszlam dzisiaj rano na te badania musialam sie wrocic bo zapomnialam siku:-Di tak latalam jak potluczona:-)

reklama
Do góry