reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Bozienka super wiesci.

Angel- ja juz mam dosyc tych skurczy, mogłyby juz przyjsc regularne i długie i pojechałąbym a tak co jakis czas wije się zbólu

Atomówka- na torbę juz czas:-)

a ja zamówilam sobie 2 hamburgery- takie full wypas. zebym sobie zjadła jeszcze:-) idę poskkać na pilce apotem nabierac sil w łózku ( czyt. odpoczywac) :-)

reklama
Szukam wieści od Mini a tu brak... skrobie jej sms zobaczymy co odpiszę...

Last ja pije dużoooo herbatki do 5 kubeczków dziennie - ale dziś np wypiłam tylko jeden - zależy jak mam chęci... ale ja już mam prawie 40 tc i późno zaczęłam pić - jakbym startowała z 37 tygodniem bym piła 2 dziennie w maksie ;-);-);-)

Dziewczyny - jednak mamy przestępną dzidzię

Nefi odpisała na sms'a - przekopiuję tu i na wątek sms'owy:

Hej. Natalka juz na swiecie. Urodzila sie wczoraj, wazy 2655 i ma 49 cm dostala 10 punktow. Mialam na cito cc bo lozysko zaczlo mi wysiadac. Pozdrawiam Was kobiety serdecznie. Nefi

Wieeeeeeeeeeeelkie gratulacje :-):-):-):-):-):-)

Bozienka super wieści - Kornleka pieknie sobie radzi - pewnie jeszcze kilka miesięcy i nikt nawet sie nie zorientuje, że wcześniej sie urodziła :tak:

Nusia oj te skurcze - zamiast raz a dobrze chwycic, to tylko denerwuja :sorry:

Atomówka ja to bym teraz padła jakbym miała wszystko prać i prasować... i tak czeka na mnie jeszcze część kolorowych rzeczy do prasowania, ale to może z pół godzinki roboty, a póki co nie mam miejsca w szafie, więc sobie daruję ;-)

Monika ale porażka z tą komodą :baffled: a może można ja jakoś do ściany przymocowac z tyłu? Zawsze to bezpieczniej i nie będzie strachu, że zleci...

a ja miałam dzis dwa porządne skurcze, że aż dechę rozłożyłam i za prasowanie się wziełam, a jutro przygotuję na dobre chyba łóżeczko :rofl2: mam nadzieje, że na dniach cos się ruszy, bo to czekanie wykańcza...
głowa mnie coś boli - małej dupka juz odżyła i szaleje na całego, a ja padam... mam nadzieję, że uda się mi ja wygonic do łóżka niedługo...

miłego wieczorku - ciekawe czy któryś maluch sie na dziś jeszcze złapie ;-)

witam się - dotarłam w końcu do domu...
Przede wszytskim gratulację dla NEFI :-)

Byłam dziś na tym USg i wyszło że Dusia waży 2200 tyle co miesiąc temu - i że brzuszek jest na 32 tygodniu :-( kazała mi zrobić KTG na wszelki wypadek - na szczęście wyszło wszystko dobrze bo bym musiała zostać w szpitalu - pewnie i tak by mnie chciała zostawić ale nie mam jeszcze tego posiewu więc kazała go w poniedziałek odebrać i zgłosić się do szpitala :confused2:
Poszłam jeszcze prywatnie do lekarki która prowadziła moją ciąże z Boryskiem ( a która pracuje w szpitalu w którym chce rodzić ) i zrobiła mi dokładnie USG i powiedziała że wg niej nie jest tak źle - tylko dość niepokojąca jak dla niej jest ilość wód ... Kazała się na zapas nie martwić - bo przepływy wyszły dość dobrze ale jutro mam iść do szpitala poobserwować te wody ...
Trochę mi ulżyło - bo i KTG i przepływy są w normie ....

Bardzo Wam dziękuje za SMSy i wsparcie - nie wiem czy będę miała dostęp do neta więc jak coś będę słać SMsy

Mini na pewno wszystko będzie dobrze - tak jak już większość tu dziś zaznaczała, lepiej dmuchać na zimne, a nie każde dziecko rodzi się duże; normy ksiązkowe są dla ksiązek. Najważniejsze, że KTG i przepływy prawidłowe - bądź dobrej myśli. Zaciskam nasze czarodziejskie forumowe kciuki za Was ;-)

reklama
Mini cały czas trzymamy kciuki

Nefi gratuluję z całego serduszka Natalki

Tunia a no jeszcze nie spakowałam torby, ale obiecuję po week będzie już gotowa hihi

Do góry