reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

oj monika Ty to normalnie biedna jesteś z tą komodą; nie zazdroszczę Ci tych przeżyć :no:
Ale w sumie sporo mebli jest teraz tak zrobionych, że jak się więcej szuflad na raz otworzy, to całość leci (mój M to przerobił w kuchni podczas mojej nieobecności :shocked2: na <jego> szczęście nic się nie potłukło). To wada naszych lekkich mebli w porównaniu do tych starych wykonanych z drewna, które z kolei ważyły pół tony... No nie można mieć wszystkiego...

reklama
nusia a czemu z maszyny nie wolno????

ivi trzymam kciuki zebyscie wyszly dziewczynki jak najszybciej:-)

Ciekawe o tam u mini?????????????

Pospałam zacnie 2,5 godziny :sorry:
Mini nie daje znaku :no:
Monika to jest czysta abstrakcja co ty masz z tą komodą!! Jenyy chyba bym siekierą porąbała już ze złości :wściekła/y:
Nusia no co ty tu jeszcze robisz!! Wez no poskacz czy cos i na ta porodowke zrobic inauguracje marca!!
Maria bo lekarka ma w sumie racje... skoro przy najgorszej opcji to bylby 37 tydzien jak piszesz, a po 36 dziecko jest w pelni rozwiniete, potem nabiera tylko masy, to w 37 tygodniu nie ma zupelnie co sie martwic, ze ją wyjmą :tak: Tym bardziej, ze wage juz ma słuszną :tak: Tak samo jest z moim..tylko, ze ja bede cisnac takiego kloca.. :confused2:

Lody z MC'a o nieeeeeeeeee nie piszcie takich rzeczy !! ;))

Dziewczyny wrocilam od rechabilitantki :) jestem mega zadowoona pani powiedziala ze mala jest rewelacyjna wszytskie odruchy dobre jedynie doczego moze sie doczepic to do tego ze glowka malej w jedna strone ma mniejsze ruchy ale to sie da wyprowadzic i do nuzki ze zabardzo jej ucieka ale takto wszystko dobrze :) dala cwiczenia do domku i mowila ze niema koniecznosci czestego przychodzenia do niej bo jest wszytsko dobrze :) jestem taka szczesliwa wkoncu dobre wiesci ;)

Bozienka Kornelka zuch dziewczynka.
Ivi kciuki za jutrzejszy powrót do domku.
Mini nie martw się na zapas po to mamy kontrole w ciąży, żeby lekarze odpowiednio wcześnie mogli reagować na nieprawidłowości czasami na wyrost ale lepiej, że tak niż wcale. Sprawdzą przepływy może podadzą jakieś leki i na pewno wszystko będzie dobrze i Dusia podrośnie do rozwiązania.

Dzień dobry

Vill ale mi smaka na lody narobiłaś, mniammmmm
Ivi no to trzymam kciukasy za Was
Bozienko bo Kornelka to zuch dziewczynka:-)

Widze,że walka o pierwsze legalne marcowe dziecko trwa
Ja wczoraj przed snem myślałam,ze zrobię prezent mojemu P na urodziny i urodzę 1 marca
Przed snem złapały mnie skurczę, dość bolesne i od razu były co 8 minut
Myślę sobie WOW no to pokręcę się, zjem, potem do psów poszłam pogadać i do P sie potulić a on sobie smacznie spał
Trzymały się z godzinkę
Po czym wpadałam z panikę,że jak to już. Jak ja torby nie mam nawet przygotowanej i tylko kilka ciuszków popranych
Poszłam więc w nerwach do łóżka, myślę obudze tego mojego lenia a tu co? Klops wszystko się uciszyło
I tak oto prezentu na urodziny nie będzie:-:)-(

Stwierdziłam,że to nie przelewki i wrzuciłam dziś pralkę ciuszków co by sie faktycznie przygotować już trochę
Choć i tak ciągle mam wrażenie,że przenoszę tego glutka

Atomówka ja dzis w nocy, nad ranem miałam co godzine ( ale nie dokładnie) skurcze.. i juz tez sie zaczelam denerwowac.. Ale sobie poszły przed południem :-( Te skurcze przepowiadajace to poprostu nie dla mnieeeee noooooooo szczegolnie z tym gbs.... ja chce stracic wody w nocy i do szpitala!!! Wykoncze sie jak tak mnie bedzie organizm zwodzil 3 tygodnie :no:

reklama
Ivi - trzymam kciuki za szybki powrót do domku
Bozienka - dzisiaj masz dzień dobrych wieści, a asymetria u dziecka może się utrzymywać do dwóch miesięcy i jest zupełnie normalna. Tak mi mówili z Emilką - ćwiczenia były zalecane, jeśli trwała dłużej.
Atomówka - już z rozsądku powinny być torby spakowane - ja, jak pisałam wcześniej tez do końca nie spakowałam, ale mam listę rzeczy, więc w razie czego mam nadzieję szybko dopakować.

Do góry