• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Lina no ale podemna to sie dzisiaj nogi ugiely na wakacje bedziesz miala wnusia!!!!!!!!!!!!Posralo je wszystkie!Pewnie jak urodze to beda pierdaczyc a tu juz termin byl a brzuszek taki malutki miala!!!!!!Niech sie pałują!!!(inamorate to haslo jest niesmiertelne:-D)

Nie denerwuj sie bo nie ma kim. Niech se gadaja i pytaja a ty odpowiadaj tak juz dawno blizniaki!!!!Taki psikus:-D

ivi hurrrraaaa:-D

reklama
hej kobietki - ale nam sie dzieciaczki pojawiaja :) super - gratuluje wszystkim bardzo serdecznie!!!

ja wczoraj zle sie czulam wieczorem, bolało mnie chyba wszytsko, mały jakoś tak się ułożył, że nie moglam chodzić bo cała noga i biodro mi dokuczało, dodatkowo kopał mnie po szyjce i zginałam sie w poł.. udało mi się dodzwonić do szpitala i w pon pewnie podjedziemy na te konsultacje i zobaczymy czy sie przekęcił... mam dziś plan aby ogarnać troszkę dom aby jutro jak M. będzie w domu to pobyć razem a nie latać za odkurzaczem czuje ze juz niedlugo będziemy w 3 wiec chce jak najlepiej wykorzystac tez czas we 2!

Dziewczynki ja spadam, dopadły mnie jakies stany depresyjne - jakbym mogła bym rozpieprzyła wszystko wokół... Dziś pewnie już nie zajrzę - odezwę się jutro przed wyjazdem na roczek.

Trzymajcie sie wszystkie cieplutko...

kurde dziewczyny ale rozpisałyscie sie od rana az trudno nadarzyc co, kto napisał :)
nusia gratuluje synka!
ja sie zbieram do ginka na wizyte ciekawe co mi dzisiaj powie, tydzien temu mówił ze urodze do dzisiaj no ale dalej cisza :P ciekawe czy rozwarcie sie cos powiekszyło. Życzę miłego popołudnia :))

Aaahahahaha poszło z Nusia jak burza!!!!!!!!!! :-D
Ja chyba w lotka powinam zagrać :-D :-D
To co jopal szykujesz sie do drogi?? Tys nastepna na mojej liscie :-D:-D:-D
Ide nadrabiac reszte ale wypas!!

ciekawe co sie u nas wylkuje na forum:)
na mnie czeka deska do prasowania no musze te kilka ubran wyprasowac by jak czlowiek wygladac,mam caly dzien wiec pewnie kilka przerw sobie zrobie.
Wczoraj tak vill o tych lodach pisala i poprosilam m by mi kupil obiecalam ze zjem jak lekko sie rozpuszcza

ja zrobilam sobie przerwe w sprzataniu, umylam juz okno w sypialni i kuchni - co prawda tylko od srodka bo zimno jak nie wiem co ale i tak mam wrazenie ze jest czysciej i jasniej od grudnia nie mylam. Zostalo mi jeszcze ogarnac kuchnie, salonik korytarz ale jakos nie mam sily i zorbilam sobie przerwe na kawke zbozowa i kawalek sernika - jak ktos by teraz wszedl to by sie zalamal - ja jak sprzatam to robie 10X wiekszy balagan niz byl na poczatku :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry