Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no tak do dolu go ukladam na jajeczka, a to zle? kurde nie znam sie![]()
helooo kobietki!
pinula- no Ty to sie naczekasz, a mialo juz byc tak blisko...myslalam, ze pojdziesz zaraz za mna. A sexujesz sie z malzem czy juz nie masz ochoty na tym etapie? mnie w ciazy z Jula zlapalo zaraz po![]()
To jopal jak ja mam by po Tobie to bierz sie do roboty.... bo ja już chętnie przytule Maluszka i jemu będzie wygodniej tymi nóżkami wymachiwac bo to co wyprawia to maskara... moje żebra poobijane jak bym łomot dostała na festynie...Hehehe pinula jestes zaraz za jopal :-)
Wg mnie jopal poleci dzis w nocy a maxymalnie do konca weekendu :-)

Ciekawe czy tata ma posłuch u dzieciaczka 

krówkę)Monika ja wroze zdecydowanie nusie jako pierwszą, jopal i mysle lina wkoncu tez pojdzie![]()

Ale znów w nerwach chodzę - wszyscy mnie drażnią - po kiego się pytać sto razy czy urodziłam???? nie ku**** będę chodziła w ciąży tyle, żeby macierzyńskim jeszcze Boże Narodzenie załapać...
), zawsze mnie witają słowami: "jak się czujesz" - przyznaję, że w ich wykonaniu mam juz tego pytania DOŚĆ!!!! Fakt 
fajnie jakby weekend był mój, ale najpierw to ja musze sie wyspać![]()
idziemy do domu!!!bilirubina 10.2
![]()

Może tez wywróżysz? ;-) Mi się już śniło dziesiątki razy moje dziecię - raz chłopcem, raz dziewczynką, jeszcze kiedy indziej po prostu dzidziusiem... No musimy jeszcze troszkę poczekać :-)
..........................................
A dziś mam zamiar jeszcze zrobić tiramisu (od Liny), bo jutro będziemy gościć sąsiadów - w końcu udało nam się od niepamiętnych czasów umówić w komplecie :-), więc jutro chyba w ogóle mnie nie będzie....
A teraz pędzę na wizytowy i inne tematy...
) a teraz oczywiscie slinotok...