Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doris możesz mi napisać skąd miałaś takie mleczko ponieważ ja dostałam strasznego uczulenia. Mam cały barowy brzuch boczki i uda i nie wiem co mogę z tym zrobic łykam wapno ale to nic nie daje. Nie mam pojęcia od czego to mam a swędzi niemiłosiernieAtomówka - ja właśnie też chciałam przyoszczędzić w poprzedniej ciąży i jak mi się Mustela skończyła na dwa tygodnie przed terminem porodu, to nie chciałam wydawać tyle kasy i kupiłam Fissan. Nabawiłam się takiego uczulenia po nim, że cały brzuch miałam bordowy i musiałam używać mleczka sterydowego. Teraz wiem, żeby nie oszczędzać na tym, a Mustelę zalecają stosować jeszcze po porodzie, żeby skóra była elastyczna i lepiej się obkurczała.
beak jak mnie podrażniło, to zaczęłam się myć najzwyklej w świecie szarym mydłem (sam brzuch) - mi pomogło.
A Fissan - jak wiele innych rzeczy - można z całą pewnością znaleźć na allegro - więcej Ci niestety nie podpowiem...
(szczegóły do uzgodnienia do niedzieli - bo obiecał brzuszkowi, że do niedzieli będzie mieć imię), więc uznaję, że jest dziś rozgrzeszony :-)Ha ha laski ale się ubawiłam niezłe jesteście
Teraz to następna za tydzień urodzi
Jak chcecie na mnie czekać
Powodzenia wszystkim życzę i nie pogniewam się jak mnie, któraś wyprzedzi![]()