reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

mi mi - tak właśnie mi się wydawało, ze ktos jeszcze czeka na Bete a , że jestem tu nowa to jeszcze wszystkich nie ogarniam:) Ja na pewno zrobie jutro rano test i co ma byc to bedzie a w poniedzialek jade na Bete. Daj znac jesli tez zdecydujesz sie zrobic test wczesniej. Trzymam kciuki

reklama
lola test nie byl z porannego moczu wiec sie jeszcze ludze ale chyba wole sie nastawic na najgorsze :(((( to wszystko jest takie niesparwiedliwe mam nadzieje ze u ciebie jutro wyjda 2 krechy trzymam kciuki

Sylha super! To w poniedzialek idziesz na kolejna Bete?
Dziewczyny czy orientujecie się jak sie liczy tygodnie ciazy po in vitro? Czy tez od 1 dnia @ czy od transferu? Tak tylko sie zastanawiam ...

reklama
ala kochana ja juz od wczoraj wariuje tymbardziej ze juz nie mam ani jednego mrozaka :((( w niedziele jade na bete to bedzie juz 10dpt wiec jak ma cos wyjsc to wyjdzie dobija mnie to wszystko :(((

minie ja zakazdym razem siedzialam w domu po 10 dni, a wczesniej jak nie pracowalam to caly czas siedzialam w domu i co i tak dupa z tego niekture dziewczyny siedza w domu tylko jeden dzien i sie udaje wiec nie ma reguly jak ma sie udac to sie uda i wiecej w domu siedziec napewno nie bede

ja mialam raczej na mysli dla swojej psychiki:)
ja zamierzam na luzie zyc do poniedzialku max. do wtorku a potem oprocz tego ze nie bede nic dzwigac mam zamiar normalnie zyc...
u mnie zaczynaja sie delikatne bole od czasu do czasu jak na @

Do góry