reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy Wy oprócz bety robilyscie ok 11dpt progesteron? Ja mam zrobic i zastanawiam sie jaki powinien byc wynik zeby byl w normie?
Minie a ty kiedy testujesz bo nie moge znalezc ile dpt jestes?

No i jestem po usg :happy2: i jest 1 bąbelek ciesze się bardzo, cudowne uczucie.
Kochane wiem ze kazda chce miec ten tescik z 2 krechami ale słuchajcie szkoda nerwów na te testy, ja nie mam pamiatki - haha moja pamiatka to usg :happy2:. wiem ze wszystko was stresuje i martwi, mnie tez mysle ze kazda musi przez to przejść sama i zadne słowa nie uspokoją. ja tez miałam bóle, obawy i wszystko myslałam ze jest źle. ja jestem na zwolnieniu i raczej na nim zostane, i chyba czuje sie spokojniej bo wiem ze robie wszystko dla mojego skarba. pozdrawiam i trzymam kciuki. wytrzymac do bety
SY.....a ta betka 200 coś tam to chyba BLIZNIAKI HIHI FAJNIE. czekam na wszystkie betki i przesyłam ciążowe fluidki kochane głowa do góry.

Dziewczyny- ja tak naprawdę to chyba zacznę się cieszyć po poniedziałkowej becie jak się dowiem, że prawidłowo przyrasta, na razie to takie hmmm na pół gwizdka:baffled::baffled::baffled:
Ale byliśmy u rodziny i ciotce coś podejrzana się wydałam:eek::eek::eek::eek:, powiedziałam, że chyba mnie coś na przeziębienie mnie łapie, ale chyba nie do końca była przekonana:-p:-p
Sakmi- super, że masz już USG za sobą i wszystko jest OK

Sakmi wybierz sobie suwaczek albo z tej stronki albo z innej, jak uzupełnisz go to skopiuj link tego suwaczka wejdz w wiadomości na swoim koncie i wejdz w Edytuj Sygnature i tam wklej link.

Ostatnia edycja:
reklama
Sylha no piekna betka, gratuluję!!!!:-) Moim zdaniem bliźniaki jak nic, w 9dpt taka wysoka betka to raczej nie na jednego bąbelka:-D Trzymam kciuki za ładny przyrost &&&&&&&&&:tak:
Sakmi gratulacje! cieszę się że dzidzia ładnie rośnie, oby tak dalej!!!:-)

U mnie juz troche lepiej, smutek dalej jest i myślę ze długo pozostanie, ale powoli oswajam się z tą sytuacją:sorry2: Martwię się bo wciąż @ nie ma:no: boję się że do wtorku nie przylezie, a wtedy pewnie dadzą tabletkę na poronienie, to będzie dopiero straszne:-( I pewnie pokomplikuje trochę sprawy:baffled:

Do góry