reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Lola- cieszę się bardzo!!!!!I nie denerwuj się, bo przecież wiesz, że to niewskazane, ja moją pierwszą krechę miałam taki cień cienia, ale każdego dnia robiła się wyraźniejsza :-), beta to tylko teraz formalność:-D, ale przestań myśleć o tym co było kiedyś, takie rozpamiętywanie w niczym Ci nie pomoże, ciesz się tymi 2 kreseczkami i myśl pozytywnie!!!!!!!!!Będzie dobrze!!!!

reklama
Sylha- a Ty masz jakies dolegliwości? Ja 4dpt i 6dpt mialam straszne klucia w macicy i byłam strasznie senna a teraz 9dpt oprócz tego, ze na piersiach pojawily mi sie żyły ( nigdy tak nie mialam) to czuje sie normalnie. Mysle, ze w poniedzialek bardziej sie rozpisze jesli wszystko sie potwierdzi...
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny

Lola216 po cichutku się cieszę razem z Tobą:tak:Każda ciąża może być inna co za tym idzie objawy też więc myśl pozytywnie.
Czyli w poniedziałek czekamy na Twoją betę, drugą Sylhy i mi mi :tak:

Gratuluje dwoch kreseczek niestresuj sie bo kazda ciaz jest inna ja pierwsza czulam sie swetnie gory moglam przenosic a teraz z luzka bym nieschodzila czuje sie slabo wogole czujesie zle.

Dzisiaj mój 9DPT i beta: 223 :-), co o tym sądzicie?!?!?
gratki beda blizniaki:))

nie mogę dodac suwaczek, jak to zrobic - rok po kroku?
wejdz na moj suwaczek i sobie zrobisz:)
gratki

Czesc Dziewczyny. Zrobilam rano test i wyszly... 2 krechy( jedna slabsza)!! No to teraz tylko oby w poniedzialek potwierdzila to beta. Zaczynam denerwowac sie tym bardziej , ze raz juz poronilam... W sumie nie mam objawow ciazowych jak w przypadku gdy bylam 1 raz w ciazy wiec to mnie troche stresuje czy testy dobrze teraz pokazuja...

ciche gratki:))

Palu- ja mam nadzieję, że ty dalej dobrze kraczesz:-p:tak:, bo nawet gin mi nie umie tego na 100% potwierdzić......
Lola- każdy objaw to dobry objaw, ale brak jakichkolwiek to też dobry znak!!!!!!Moja sąsiadka jakby nie gruba krecha na teście to by niedowierzała, że jest w ciąży!!!1Przez pierwsze 2 miesiące kompletnie nic!!!!Także nie próbuj się na siłę czegoś doszukiwać, bo każda z nas inaczej to odczuwa. Jest dobrze. Ja dzisiaj np też się czuję bardzo dobrze:tak::tak:, hmmm dobra lenia mam, ale to już inna bajka:-D. Pobolewanie w dole brzucha miałam od poniedziałku może do czwartku. Dzisiaj kompletnie nic. Piersi owszem bolą, ale to już od dnia punkcji.

Sakmi dobre wiesci:)
ale mialam dzis epizod..
pojechalam z tatem na zakupy-tata w roli wielblada;)
wracamy kolo 11 zabolal mnie masakrycznie brzuch normalnie myslalam ze juz @ przyjdzie przedwczesniej, ale potworny bol..wrzucilam mrozonki do zamrazalki reszte zostawilam i na sofe...polezalam z 10 przeszlo zjadlam drugie sniadanie...teraz sie czuje jak nowo narodzona...nic mi nie jest ...hm...

teraz to nawet na swiezym powietrzu bylysmy godzinie z corka..ale mi to dobrze zrobilo, zjadlysmy zupe ona zasnela a ja mykam na sofre polezec troche;)

LOLA GRATULACJE:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ostatnia edycja:
meg czesc kochana tak ja sie lecze u dr Sz. nic sie nie pomylilas... crio mialam na bezowulacyjnym cyklu bo mam to pco wiec w moim przypadku bylo tak ze dostalam progynowe na endo i ok 10dc bylam sprawdzic endo a 17dc mialam criotransfer (blastocysty bo takie mialam zamrazane) wsumie to nigdy nie bylo problemu zeby sie nieodmrozily a ty kiedy podchodzisz??? ja jutro na bete alenie wiem co z tego wyjdzie :((( bo wczoraj popoludniu zrobilam test i nic i sie zdolowalam i mam dosc :(((( tez sobie obiecalam ze zadnego wolnego nie biore przy nastepnym transferze bo za kazdym razem siedzie w domu i nic wiec moze faktycznie jak bede pracowac to myslec nie bede i co ma byc to bedzie... tylko jak sobie pomysle o tej calej procedurze od nowa i tym jezdzeniu na usg to szlak mnie trafia ale chyba i tak nie odpuszcze... jak bys miala jeszcze jakies pytania to sluze pomoca :)))

mi mi - będę trzymała za Ciebie kciuki, mój crio był przewidywany na początek kwietnia teraz pewnie sie przesunie na koniec ponieważ przez miesiąc miałam brać marvelon po którym czuję się niezbyt i po którymś dniu brania odstwiłam. Oczywiście dostalam @ po 2 tygodniach od ostatniej @ i sama na własne życzenie tak sobie namieszałam. W sumie to miałam jakąś straszną zaćmę bo przecież to było do przewidzenia że dostanę@. Aaa szkoda gadać, głupia jestem. No i teraz znowu czekam na kolejny!!! @ i dopiero pojadę. Też mam 2 blastusie. Już wcześniej powiedział mi że proponuje podać 1. Ja miałam szereg badań związanych z poronieniem które nic nie wykazały a ciąży dalej nie ma, więc stwierdził że lepiej podać 1. Powiem Ci, że u mnie po ostatnim podaniu zarodków świeżaków już czułam że nic z tego nie będzie:( Miałam wrażenie że jakoś dziwnie mi to podał, wiesz że rach ciach i że nieprzyłożył się do tego, no gotowe i już. Pierwszy raz robił mi w zastępstwie dr.M. Inne odczucie. Ciąża była ale poroniłam. Teraz bardze chcę ale równie bardzo boję sie porażki, że znów zanim odzyskam siły to minie trochę czasu a on działa w pewnym sensie na niekorzyść bo latka lecą. Wow rozpisałam się:-)...kciukasy zaciśnięte;-)

palu - mega mega podwójne gratulację!

Ostatnia edycja:
reklama
lola gratulacje :)))

meg powiem Ci ze po tylu porazkach to ja jestem juz tak zalamana tym bardziej ze mialam ladne zarodeczki, jestem szczupla i mloda i nie wiem co dalej, czasem mysle o zmianie kliniki tylko gdzie isc bo w krakowie to chyba tylko ta klinika ma dobra opinie w sumie innych nie znam... a powiedz mi dlaczego chce ci podac jednego zarodka ??? wsumie im wiecej tym wieksza szansa tak przynajmniej mi sie wydaje ??? a jak moge spytac to jakie macie wskazanie do in vitro ??? ja mam to paskudne pco i powiedzial mi ze na naturalna ciaze nie mam co liczyc a najskuteczniejsze jest in vitro tym bardziej ze sie dobrze stymuluje ale ja juz czasem mam takie mieszane uczucia do tego wszystkiego poprostu brak mi sil :((( moze kiedys sie spotkamy na wizycie to na kawke sie wybierzemy :))) trzymaj sie i trzymam kciuki za crio :)))

ja przed crio mialam jeszcze anty i 21dc (cykl przed crio) decepeptyl depo domiesniowo przypomnialo mi sie niby mial pomoc ale nie wiem... w poprzednim crio tez tak mialam i dupa z tego a mam jeszcze pytanko jakie leki mialas przed transferem i jakie dawki ??? pytam z ciekawosci czy wszystkim daje tak samo czy dobiera progesteron indywidualnie i inne leki tez z gory dziekuje he he he teraz ja sie rozpisalam :))))

sylha a ty gdzie sie leczysz?????

Ostatnia edycja:
Do góry