Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki!:-) U mnie tak sobie, raz lepiej raz gorzejroxii- kochana jak sie trzymasz ?martwie sie
Generalnie jakos sie zbieram do kupy, bo co mam zrobić, życie toczy się dalej trzeba pracować i iść do przodu, to ze się załamię i zamkne w domu nic mi nie pomoże. Ale ciągle mam w sobie ogromny smutek i żal, to tak bardzo boli, tyle lat już się staramy pojawiła sie nadzieja i dalej nic:-( Ale najgorsze jest to, że teraz niewiadomo ile znów muszę czekać na crio, boję się że powiedzą np za pół roku, to będzie dla mnie jak wyrok:-( Nie wiem czemu, ale czuję ze najgorsze jeszcze przedemną. @ dalej nie mam, nawet nie plamię, więc podejrzewam ze we wtorek dadzą mi tabletkę na poronienie, a to chyba też nie bedzie fajne
Generalnie jakos się trzymam, ale czasem czuję się rozbita i nie radzę sobie ze tym wszystkim. Boje się wtorku, boję się tego co moge usłyszeć. Zobaczymy może jakoś się wszystko ułoży

,ta wiadomość,że nie musimy czekać kilka miesięcy dodała mi sił