Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dbajcie o siebie. Ściskam!!!To mi dodało sił,bo czekanie by mnie wykończyło:-(bunka fajnie, że zaczynasz protokół-najgorsze byłoby czekanie,a tak już bedziecie dalej działać i walczyć-niech wszystko idzie jak należy i doczekacie się drugiego słodkiego cudaczka![]()
Jeszcze Ci chyba nie pogratulowałamDziewczyny moj wynik 11dpt
Beta- 105.90 , a progesteron 9,46!!! Bardzo mnie martwi wynik progesteronu bo batdzo niski?? Czekam na tel od lekarza...
Moje gratulacje- niech z każdym dniem będzie większa
Kochana Tobie tez gratuluję12DPT beta: 829,7 :-) UFFFFF rośnie bardzo dobrze :-)

my za dwa tyg sie przeprowadzamy więc tez czeka nas mnóstwo roboty
ale cięsze się bo mieszkanko jest duzo ładniejsze od tego co teraz w nim mieszkamy. Mam nadzieję ze zamieszkamy w nim juz na dłużej:-)
, pozwoli Ci to troszkę zapomnieću mnie nogi to byly jednym z pierwszych objawowTak mnie dzis bolą plecy na dole i nogi , ze nie wiem czy to nie cos zlego. Dziewczyny mialyscie moze taki ból tez?
na 100% jak u mnie blizniaki z taka beta12DPT beta: 829,7 :-) UFFFFF rośnie bardzo dobrze :-)