kruszki
Fanka BB :)
to nie jest styl starego wozka tylko to jest stary wozek, to sa zabytki, wiekszosc ktore ogladam sa z lat 50' 60', sa odrestaurowane, przepiekne, no ale niestety ogromne.. kilka lat temu kiedy zaczelismy rozmowy o drugim dziecku maz napomknal ze Mu sie podobaja, poczatkowo podchodzilam sceptycznie, ale potem, przyjrzalam sie i odkrylam w nich wiele plusow
nie prawda jest ze nie sa na polskie realia, te duze kola, pompowane w wiekszosci, przewaznie na paskach, dziecko ma duzo miejsca, wiele z nich nie ma tylko gondoli, ale mozna skladac tez jako spacerowke, mi sie podoba ich styl, poza tym to juz nie chodzi o to czy ktos kupi czy nie, posiadacze tych wozkow sa w klubach, zrzeszeniach, spotykaja sie teskniac za tamtymi czasami, uwielbiaja tego rodzaju wozki
patrze, ogladam te wszystkie nowe wozki, zaczynaja przypominac pajaki
heh wszystkie sa praktyczne, bo chodzi o praktyke, ale chyba jestem starej daty
pewnie i tak skonczy sie na jakims http://www.bugaboo.com/home
p.s. no decyzja podjeta, nie znajde bardziej przydatnego dla nas wozka, szukalam..
nie prawda jest ze nie sa na polskie realia, te duze kola, pompowane w wiekszosci, przewaznie na paskach, dziecko ma duzo miejsca, wiele z nich nie ma tylko gondoli, ale mozna skladac tez jako spacerowke, mi sie podoba ich styl, poza tym to juz nie chodzi o to czy ktos kupi czy nie, posiadacze tych wozkow sa w klubach, zrzeszeniach, spotykaja sie teskniac za tamtymi czasami, uwielbiaja tego rodzaju wozki
patrze, ogladam te wszystkie nowe wozki, zaczynaja przypominac pajaki
p.s. no decyzja podjeta, nie znajde bardziej przydatnego dla nas wozka, szukalam..
Ostatnia edycja: