reklama
Teraz ja podzielę się z Wami wieściami od As76 - annte dzięki za wieści u nas na poronieniach.
Rozmawiałam z As dosłownie chwilę - jeszcze Jej nie cięli, jest pod KTG, pod lekami, pod stałą obserwacją, krwi upłynęło bardzo dużo, może uda się przetrzymać wszystko 1-2 dni, każda godzina się liczy. Psychicznie siada.
Rozmawiałam z As dosłownie chwilę - jeszcze Jej nie cięli, jest pod KTG, pod lekami, pod stałą obserwacją, krwi upłynęło bardzo dużo, może uda się przetrzymać wszystko 1-2 dni, każda godzina się liczy. Psychicznie siada.
she_84
Fanka BB :)
musi byc dobrze!!! kciuki caly czas zacisniete!!!
tez nie za bardzo moglam spac i myslami bylam z As i jej corcia.
zastanawialam sie przed snem co by bylo gdybym ja teraz zaczela rodzic... jestemy z As na tym samym etapie ciazy...
oby jak najdluzej jeszcze wytrzymaly!
zastanawialam sie przed snem co by bylo gdybym ja teraz zaczela rodzic... jestemy z As na tym samym etapie ciazy...
I mnie takie myśli przechdziły przez głowę,że to mogłam byc ja,As ma teramin na 18 ja na 20 maja.musi byc dobrze!!! kciuki caly czas zacisniete!!!
Cieszę się bardzo,że Karolinka jeszcze w brzuszku,mam nadzieje,że wytrzyma tam jak najdłuzej. Kciuki wciaż mocno zaciśnięte.
reklama
Podziel się: