reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

As kciuki:tak::tak::tak:
Kubusiowa pytanko male mam, jak dobrze pamietam pisalas cos o kontroli zatok???powiedz co i jak, jak leczysz? czy cie bola i ile to trwa??? Ja tez mam zapalenie zatok, tydzien sie zbieralo i od tyg mnie rozłożylo, koncze antybiotyk a nadal cvzuje bol lewej zatoki, juz sie martwie czy nie za dlugo:wściekła/y:

reklama
mnie plecy tak dzis bolały jak chodziłam po sklepach,że szok !!!Ja dziś jadłam jabłko i kawałek plomby mi wypadło bóg wie z skąd.. zęby w ciąży są bardzo słabe.. niektórym potrafią nawet same zacząć wypadać. Ja jak myje zęby to pełno krwi w ustach bo tak mi dziąsła krwawią :szok:

Kurcze Pieszczoszka mam to samo z dziąsłami podczas szczotkowania, na szczęście zęby jeszcze jakoś się trzymają i mam nadzieje że tak zostanie;-).

Są specjalne pasty do krwawiących dziąseł, ja używam Biodent i jest bardzo skuteczna. Wcześniej miałam jakąś ziołową, bardzo słoną, ale nie działała. Ta Biodent słabo odświeża oddech ale w końcu nie pluje krwią ;)

Słyszałam ,że w ciąży jest to normalne , ale nie wiem czemu:confused:.

A ja mam pytanie ,odnośnie czkawki kurcze ja jakoś nie czuje nigdy u małego i tak się zastanawiam czy to normalne, kiedy byłam w pierwszej ciąży zawsze czułam kiedy mała czkała , a tu nic:eek:.

A mi po myciu/plukaniu zębów odchodzi taka błona z wewnętrznej strony policzków... dosłownie się odrywa i mogę ją wyciągnąć :| jak np kurczak ma taką błonę to ja mam tak samo:D

reklama
Do góry