anik.
Mama Krzysia :)
Czopki stawiam na ostatnim miejscu, jak już nic a nic nie pomoże... 
No nic, dzisiaj na kolację jabłka+kiwi, do tego kisiel i może jakoś to będzie... Do tej pory miałam spokój i myślałam, że mnie ominie, a tu masz.
Flaurka - ja też gotuję w miarę bez tłuszczu (jeśli już to używam oliwy z oliwek, ewentualnie olej Oliwier z dodatkiem oliwy z oliwek) - może to przez kuchnię właśnie
widocznie teraz w ciąży perystaltyka jelit nie działa tak sprawnie jak przed nią i trzeba sobie chwilowo odmienić nawyki żywieniowe... Albo w sytuacji podbramkowej - udać się na obiad do Twej teściowej 

Karolki - ból związany jest z konsystencją tego, co wychodzi (twarde i suche strasznie) - drugi raz dzisiaj mi się to zdarzyło. Zastanawiam się, czy nie spowodowało tego jakieś jedzenie, bo ze 2 dni temu było sprawnie i bezboleśnie
Dzięki za info o tabletkach, skupię się więc na metodach naturalnych, mam nadzieję, że pomogą...
:*

No nic, dzisiaj na kolację jabłka+kiwi, do tego kisiel i może jakoś to będzie... Do tej pory miałam spokój i myślałam, że mnie ominie, a tu masz. Flaurka - ja też gotuję w miarę bez tłuszczu (jeśli już to używam oliwy z oliwek, ewentualnie olej Oliwier z dodatkiem oliwy z oliwek) - może to przez kuchnię właśnie
widocznie teraz w ciąży perystaltyka jelit nie działa tak sprawnie jak przed nią i trzeba sobie chwilowo odmienić nawyki żywieniowe... Albo w sytuacji podbramkowej - udać się na obiad do Twej teściowej 

Karolki - ból związany jest z konsystencją tego, co wychodzi (twarde i suche strasznie) - drugi raz dzisiaj mi się to zdarzyło. Zastanawiam się, czy nie spowodowało tego jakieś jedzenie, bo ze 2 dni temu było sprawnie i bezboleśnie
Ostatnia edycja:
.Jednak przyznaję się ze cały czas Was podczytywałam i już nie wyobrażam sobie dnia bez bb
. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem
.
.