• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Czopki stawiam na ostatnim miejscu, jak już nic a nic nie pomoże... :eek::eek: No nic, dzisiaj na kolację jabłka+kiwi, do tego kisiel i może jakoś to będzie... Do tej pory miałam spokój i myślałam, że mnie ominie, a tu masz.

Flaurka - ja też gotuję w miarę bez tłuszczu (jeśli już to używam oliwy z oliwek, ewentualnie olej Oliwier z dodatkiem oliwy z oliwek) - może to przez kuchnię właśnie :confused: widocznie teraz w ciąży perystaltyka jelit nie działa tak sprawnie jak przed nią i trzeba sobie chwilowo odmienić nawyki żywieniowe... Albo w sytuacji podbramkowej - udać się na obiad do Twej teściowej :-D:-D

Karolki - ból związany jest z konsystencją tego, co wychodzi (twarde i suche strasznie) - drugi raz dzisiaj mi się to zdarzyło. Zastanawiam się, czy nie spowodowało tego jakieś jedzenie, bo ze 2 dni temu było sprawnie i bezboleśnie ;) Dzięki za info o tabletkach, skupię się więc na metodach naturalnych, mam nadzieję, że pomogą... ;) :*

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was dziewczyny, jakiś czas temu udzielałam się na majówkach,ale jakoś tak zaprzestałam:sorry2:.Jednak przyznaję się ze cały czas Was podczytywałam i już nie wyobrażam sobie dnia bez bb:-p. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem :blink:.
Anik a nie zmieniłaś czasem diety z związku z Twoimi wynikami ? Ja właśnie po zmianie odżywiania się ( cukrzyca ciążowa), dostałam strasznych zaparć, dziwne niby zdrowsza dieta bogatsza w błonnik a tu takie coś:szok:.

Ostatnia edycja:
Witam się z Wami.

Jeszcze na porodówce ,ale w oczekiwaniu na przeniesienie na patologię.
Być może dostaliśmy od Boga znów kilka dni niezbędnych dni ,ale to i tak bardzo wiele.:tak:

Dziękuję za waszą wirtualną opiekę i trzymanie kciuków.

Będzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie, oby jak najdłużej w brzuszku Twój maluszek siedział!!

Witam Was dziewczyny, jakiś czas temu udzielałam się na majówkach,ale jakoś tak zaprzestałam:sorry2:.Jednak przyznaję się ze cały czas Was podczytywałam i już nie wyobrażam sobie dnia bez bb:-p. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem :blink:.
Anik a nie zmieniłaś czasem diety z związku z Twoimi wynikami ? Ja właśnie po zmianie odżywiania się ( cukrzyca ciążowa), dostałam strasznych zaparć, dziwne niby zdrowsza dieta bogatsza w błonnik a tu takie coś:szok:.

Wiesz co, zrezygnowałam ze słodyczy po prostu - ale to chyba nawet na plus, bo np. czekolada działa zapierająco... A tak generalnie jem jak zawsze. Może więcej zup zacznę gotować? Może to przez przewagę drugich dań? Już sama nie wiem, ale drastycznych zmian w diecie nie wprowadzałam...:no::no:
A tak w ogóle to witaj z powrotem :tak::tak:

As - fajnie, że się odezwałaś i, że na razie jest ok. Nawet kilka dni do przodu dużo daje, trzymajcie się :tak::tak:

As ja również trzymam mocno kciuki za Ciebie i Karolinkę, jesteście twarde kobietki i wierze, że wszystko będzie dobrze nie ma innej opcji.

Dzięki dziewczyny za ponowne przyjęcie:-).

reklama
witam ponownie :) niesety moja reszta dnia nie należy do najprzyjemniejszych bo nie dość że cały kregosłup mnie boli to jeszcze złamałam żeba na ziemniakach z masłem i mam złamaną 5 :( i tu moje pytanko czy dentysta może mi go wyrwać ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry