reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Hej Dziewczyny...

Nie miałam wczoraj dostępu do kompa i nie mogłam Was czytać na bieżąco... Brak mi słów co As nawet ciężko mi o tym myśleć... Dobrze że dzieciaczek w porządku...
Ja jeszcze wczoraj zaliczyłam spotkanie ze znajomymi... ale już zaczęło mnie męczyć te wielkie zainteresowanie moim przeszczepem z przodu ciała... Pod tym względem jestem strasznie asocjalna.
Wczoraj zapisałam się już do położnej która mnie poprowadzi od teraz i po porodzie. Co mnie bardzo cieszy pracuje ona w szpitalu i tylko jeden telefon do niej a ona zaraz będzie przy mnie nawet jeśli nie będzie miała dyżuru.
Nie rozumiem pogody od kilku dni... no ale cóż mamy marzec więc nie ma co się dziwić...

Dziewczyny potrzebujące &&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was...

Pozdrówka :*

reklama
Dzień dobry Kochane. Ja chodzę od wczoraj jak gradowa chmura. Wszystko przez W oczywiście. Chodzi teraz na nocki i ja rozumiem, że trzeba odespać ale on wczoraj cały dzień gnił w łóżku!!! Wieczorem stwierdził, że dziś po nocce nie będzie się kładł tylko bierze się za robotę, no i co przyjechał położył się pod koc i mówi, że tylko chwile odpocznie - śpi do teraz!!!! A mnie poprostu tak złość trzęsie, że za chwilę to go chyba uduszę!!! W tym tempie nasza góra będzie kończona chyba na 18 urodziny OLI!!!
Wiem,że moje problemy w stosunku do tych jakie mają niektóre z WAS to pryszcz ale musiałam się wygadać, dzięki Dziewczyny i miłej soboty

Witam,
u nas też deszczowo, ale ciepło. Rano dostałam śniadanie do łóżka, mimo, że miałam ambitny plan wstać rano i pójść po bułki dla R., bo przecież dzisiaj dzień faceta. Niestety nie udało mi się. Byliśmy już na zakupach, bo wieczorem mamy gości, a jutro jedziemy na urodziny do dziadków R., będzie pewnie cała familia :eek: no ale cóż trzeba będzie to przeżyć.
As, Fiore, Suzi trzymajcie się !
Za pozostałe potrzebujące też trzymam &&&&

Witajcie. Mnie dziś młodszy po 6 z łózka wywlekł. Potem sprzatnie, zakupy, spacer i plac zabaw, obiad i ledwo dycham. A mam tylko krótka przerwę, bo teraz oglądają bajki poobiedzie a jak skończą to musże z Kubą ćwiczyć. Jakoś nie mogę tego ogarnąć.

As - pamiętamy i &&

Dusia - mój leń też mnie wykańcza. wyprałam firanki i zasłony 2 dni temu, prasowałam je do wczoraj, dziś proszę Miśka żeby je powiesił (karnisz trzeba przykręcić), a on, że nie ma czasu - a cholera jedna grał na komputerze!! oczywiście wywiązała się z tego kłótnia, zasłony i firanki nadal leżą poskładane i się zrobią brzydkie ślady na składaniach:/polazł do roboty na szczęście, bo myślałam, że go dziś zabiję!
Mam nadzieję, że skończycie do maja;)

Witajcie Kochane!
U mnie pelno skurczy,wiec leze.Maz sie zajal porzadkami,ciastem i mini zakupami-bo jestesmy bez kasy.Doslownie na zero :-) bo jest poslizg w wyplacie.Mniejsza z tym,to tylko kasa.Jutro wielki dzien,bo V konczy 2 latka!Nasze male Kochane Sloneczko :tak: Dobrze,ze do swietowania wystarczy dobry humor i mile otoczenie,paru najlblizszych osob.W koncu ubiore sie jak czlowiek i nawet makijaz sobie zrobie,a co!
Tylko zeby mi te skurcze troche przeszly...:-(..bo nie chce sie zgniac w paragraf przy znajomych :zawstydzona/y:
Koncze,bo V i S spia,a ja nie mam ochoty wogole na sen,bo nie jestem zmeczona po lezeniu,ale przynajmniej wespre sie na ramieniu malzonka i zarzuce dvd Dr.Hous'a ;-)
Milego popoludnia Majoweczki i ciagla modlitwa za kazda z Was,w kazdej sprawie!!! :*:*:*

Witam,
u nas nocka do bani, bo Lenie się dzień z nocą pomieszał.
Poza tym rano mnie uszczęśliwiła wkładając łodygę goździka to ucha - do tej pory mnie boli.
Teraz młoda śpi, a my po obiadku idziemy odpoczywać.

As - kciuki cały czas zaciskam, za resztę potrzebujących również:tak:

Dzięki Żaneta ale do maja napewno nie zdążymy. MI już teraz to się marzy żeby skończyć to nim przyjdzie mi wrócić do pracy. Jemu się oczy otworzą jak pojawi się mała i w 4 będziemy na 1 pokoju i szanse na wyspanie dla niego żadne. Najbardziej mnie boli to, że jak zaszłam w ciąże to obiecał, że zrobi wszystko żeby zdąrzyć ale powera starczyło mu na 3 miesiące a teraz olewa to. Tak mi smutno...

Dusia będzie dobrze. Zobaczysz. Faceci tak często mają, że muszą poczuć presję czasu. Trzymam kciuki, żeby power powrócił. Mój W. miał robić malowanie i inne takie na koniec miesiąca ale w poniedziałek się dowiedział, że ostatni tydzień marca jedzie na szkolenie do Karpacza. Więc remont będzie w kwietniu czyli na ostatnią chwilę.

reklama
witam się w weekend
as suzi &&&&&&
oraz wszystkie potrzebujące &&&&&&
dusia80 oby stary przestał wkurzać i dotrzymał słowa nie przejmuj się bo co zrobisz mój miał pomalować do końca roku a tu co? Ale twardo się zarzeka że zdąży przed majem tylko nie wiem którym:sorry:
fiore sto lat dla malutkiej!!!
kilolek obyś dała radę wszystko ogarnąć
pozdrawiam was wszystkie :tak::tak:
na szczęście moja córa chyba uporała się z choróbskiem silne babsko:-)
miłego dnia

Do góry