reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sen maluszkow

ONESMILE dziewczyny mają rację - biegunka przy wychodzących zębach też może mieć miejsce, niestety. U Alicji przez 3ki się katarzysko przybłąkalo :angry::eek: nie dość, że mam sajgon z powodu zębów to jeszcze z nosa jej leci i przez to dodatkowo jakiekolwiek funkcjonowanie utrudnia. Poza tym ONES jak Pawełek? mam nadzieję, że już lepiej?

reklama
Sluchajcie, no wiec dzis byla pierwsza normalna kupa od 2 tygodni oraz noc z tylko jedna pobudka na mleko (przedwczoraj nie spal od 2-5 rano...), ale tez widze, ze 2jka juz calkowicie wyszla...zatem poki co, wszystko powinno wrocic do normy. Do czasu, oczywiscie, gdy zaczna isc 4ki i 3jki...

A jak u Was makuc, kania i happy?

Ones zatem trzymam kciuki, by do następnych minął kawał czasu, byście mogli nabrać sił, i odpoczęli. Buziaki dla Was. U Nas średnio, idą trójki, od wczoraj wymioty, biegunka, dziś temp. Nocki zatem wiadomo jakie...

ONES super wieści! bardzo się cieszę, że u Was już zdecydowanie lepiej.
Alicja powoli zdrowieje ale po przebiciu 2 górnych trójek teraz dolne wychodzą :baffled: więc obawiam się, że niebawem będzie powtórka z rozywki.

ja się w kwestii ząbkowania lepiej wypowiadać nie będę:dry:
ale cieszę się że u was powoli ten etap dobiega końca! i taka rada: jak będziecie miały sajgon z powodu wyłażących zęboli, np 4 czy 3, to pomyślcie że Ida ma jeszcze dwójki przed sobą a sajgon już od 3 m-cy, a ile przed nią:dry: od razu wam ulży:-D:-D:-D

O matyldo! Ida, to ile Misia ma zabkow? Myslalam, ze tylko Pawel taki powolniak w tej kwestii ( i Amelka happy), ale widze, ze Waszej tez nie jest spieszno do pelnego gryzienia i mielenia...I lacze sie w bolu, oczywiscie.

makuc, czyli chwila oddechu i ... znow sajgon...zycze Wam duuuuzo sily! I Wam kania tez!!!

A wiecie co? Jak tak zajrzalam dzis Pawelkowi w paszcze, to zobaczylam taka jakby malenka ranke przy tej wylazacej dwojce- niezle Go musialo bolec, ja nawet sobie nie chce wyobrazac:-(

Idek Ty się nie martw u nas najpierw wszystkie 4 wyszły, potem dwójki...no i płacz i marudzenie było bo wszystko naraz wychodziło.
Ones dużo siły dla Pafcia niech zębiska wychodzą powoli a bezboleśnie, bo myślę, że najgorsze jest to jak one wszystkie naraz wychodzą ehhh .
Kania, Maqc i dla WAs też

wiecie co, dowiedzialam sie od znajomych ludzi ze sklepu ode mnie ktorzy maja male dzieci ze na bezproblemowe zabkowanei trzeba dziecku sprawic naszyjnik z bursztynow, takie male koraliczki, i zeby je nosilo w godzinach kiedy nei spi. podobno problemy z bolami zniknely. ja sie chyba wybiore po takei cacko....nawet moja niania nam to radzila kupic. a puki co u nas dupka czerwona i bez czopka nie kladziemy mlodej spac od 2 dni.

reklama
DZIULKA wierzysz w to? :szok::szok::szok::baffled:
mi się od razu analogiczna sytuacja kojarzy:
masz migrenę - zapodaj sobie naszyjnik z bursztynów zamiast środka przeciwbólowego. powodzenia :-p

poza tym to chyba średnio bezpieczne, żeby tak małe dziecko w czymś na szyi spało....

a wracając do tematu wątku: Alicja spała dzisiaj od 18.30 - 7.30 :szok::cool:

Do góry