sleepyhead9996
Fanka BB :)
Halo halo
Ale jestem niewyspana;P Widzę że tu już ruch.. elegancko
atan: Piękne to twoje dziecię
Ja się nie zniesmaczyłam
Gocha: nie czytaj durnot! Wiadomo że takie rzeczy niestety się zdarzają, ale nie można popadać w paranoje.. Siedź tu z nami do końca pierwszego trymestru
Natkusia: nie przesadzaj z tym sprzątaniem. Jak cię coś boli to sobie odpoczywaj. Szafa nie zając, możesz posprzątać w.. październiku?;P
Ael: Mi też przez słońce chce się żyć
Poszłam na spacer wczoraj i chodziłam z taaaakim uśmiechem. Ludzie się patrzyli dziwnie, w sumie nie wiem czy przez brzuch z ciekawości czy na taka wariatkę co idzie i się cieszy do siebie
Trzecie zdjęcie don wiktoria ... genialne
Danao: Kompletnie nie znam się na tych poziomach i wg, ale skoro lekarz jest dobrej myśli to ja tym bardziej i trzymam &&&&
Magdalena: Jak się zakłada tą kartę? Też mi dagne z tym pomysłem trafiła bo mam ta aptekę niedaleko. Tylko jak jestem na stronie, to może ślepa jetsem, ale nie widzę jak ją założyć...
Żeby waszą dumę spotęgować.. wczoraj zamówiłam wózek!
fifka: 20 stopni?! Ja mam 6 i się cieszę jak dziecko..
Ale jestem niewyspana;P Widzę że tu już ruch.. elegancko
atan: Piękne to twoje dziecię
Gocha: nie czytaj durnot! Wiadomo że takie rzeczy niestety się zdarzają, ale nie można popadać w paranoje.. Siedź tu z nami do końca pierwszego trymestru
Natkusia: nie przesadzaj z tym sprzątaniem. Jak cię coś boli to sobie odpoczywaj. Szafa nie zając, możesz posprzątać w.. październiku?;P
Ael: Mi też przez słońce chce się żyć
Danao: Kompletnie nie znam się na tych poziomach i wg, ale skoro lekarz jest dobrej myśli to ja tym bardziej i trzymam &&&&
Magdalena: Jak się zakłada tą kartę? Też mi dagne z tym pomysłem trafiła bo mam ta aptekę niedaleko. Tylko jak jestem na stronie, to może ślepa jetsem, ale nie widzę jak ją założyć...
Żeby waszą dumę spotęgować.. wczoraj zamówiłam wózek!
fifka: 20 stopni?! Ja mam 6 i się cieszę jak dziecko..
Ostatnia edycja: