• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hejka!

Słuchajcie normalnie 35 stopni w słońcu mamy hihi :-D

Lamia lewatywę w szpitalu powinni Ci zrobić, powiem wam, jeśli podczas porodu ma się uczucie parcia na zwieracz to lewatywa jest jak wybawienie. To nie jest jakieś straszne uczucie, wlewa się wodę po czym ona sobie fajnie wypływa i jest się lekkim.

Co do karty kochane ciężaróweczki, powinnyście dostać ją w takim grubym liście, w prezencie pudełku po porodzie w szpitalu (znaczna większość szpitali ma takie coś), od razu jest karta i wystarczy uaktywnić ją na stronie internetowej.

reklama
Lamiav mnie nie sprawdzali ani razu a przez połowe ciąży miałam "ze mam leżeć" Raczej nie słyszałam, zeby kobiety w ciąży w ogóle sprawdzali...

I lewatywy nie miałam i sama sobie nie robiłam... i nie miałam żadnych niespodzianek w trakcie porodu :-D i wcale nie czułam ze byłaby mi potrzebna...

No i byliśmy ponad godzinę na spacerze - w wózku :tak: Mały w ogóle prawie nie spał tylko oglądał świat :-) pod koniec nieco marudził bo przyszedł czas karmienia... no i trzeba było wracać... ale po 14 wraca mój M do domu i pójdziemy sobie we 3 jeszcze raz! Teraz już temperatura podchodzi do 30 stopni na słońcu to najlepiej w ogóle by się do domu nie wracało... :-D

Lecę sprzątać troszkę i przygotować obiad :tak: Dzisiaj będzie pieczona biała kiełbasa z pieczonymi ziemniaczkami a do tego sałata ze śmietaną :-) Aż mi ślinka cieknie na sama myśl!

fifka: ooo sałata ze śmietaną ,i kiełbaskę pieczona tez bym wszamala :-) mniam
Ja dalej na parze wiec dzisiaj risotto spróbuję w parowarze zrobić, i mizeria do tego

ja juz prawie posprzątałam, była, na balkonie i jest boska pogoda, kurde a ja nie mam butów na taka pogodę, bo miałam kupić a nie mam kiedy

Cześć dziewczyny :-)

Posprzątałam już domek i siedziałam sobie na słoneczku jakiś czas.. No coś pięknego :-):-) nareście zawitała wiosna!! :tak::-D

Ma_g no powiem Ci, że promocje to na prawdę wypas :szok: opłaca się bardzo kupować pampersy :-) dzięki za infO.. ja już się zarejestrowałam :-p

Mm... u mnie obiadek prawie gotowy no i zaraz mąż wraca! Idziemy dzisiaj na spacer tylko po okolicy, ale jutro już sobie zaplanowaliśmy wypad do miejskiego parku z Konradem! Może Zoo odwiedzimy :tak: Cieszę się jak głupia na jutrzejszy dzień!!

ja jutro małe zoo mam w Katowicach w Spodku :-D tez się ciesze na jutrzejszy dzień..

a ja coś mam nos zatkany.. psikam na karat i biorę wit c. mam nadzieję,że się nie rozchoruje

Fifka to fajny dzień Ci się zapowiada :-)

Magda a Ty w Kato mieszkasz? To blisko mnie :-) Szkoda, że mój mąż jutro ma szkołę, wytargałabym go do spodka.. ;-)

A ja mykam do sklepu.. Do potem :*

Kobitki jakim nazwiskiem podpisuje sie dokumenty w kosciele jak sie bierze ślub konkordatowy swoim panienskim cZY juz meża?

reklama
witam melduje ze zyje ;-) dzisiejsza noc duzo lepsza ;-) i w ciagu dnia juz 2 razy spala a teraz sie obudzila jak doczytalam co sie dzialo wiec bede znikac na fb nowe foty sa ;-) tu dodam pozniej bo teraz niunia mame chce ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry