reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych Pociech :D

reklama
kakakarolina
Mnie raczej imie Maks sie kojarzy z bokserkiem tylko ze Max przez "x" a nie "ks":-D Jamnik to zawsze jakis kajtek albo Dzeki ;-)
Ale i tak jakby co to u mnie bedzie Maks, tak jak Maksymilian Kolbe :cool2:

Ostatnia edycja:
Ja zawsze myślalam o Antosiu ale mam coraz więcej wątpliwości. Mały Antoś jest super ale czy nastoletni Antek jest równie fajnie??? Na dzień dzisiejszy Bruno ale do sierpnia daleko :-)

Malutka Mikołaj to super imię, tak ma nasz 8-latek:-)A sam wybrał imię dla brata i będzie Maciej, więc będę miała w domu trzech panów na M. A żeby było śmieszniej nasz Mikołaj ma na drugie Maciej i wymyślił, że najmłodszy będzie Maciej Mikołaj i po problemie:-D

domi, ja jestem Katarzyna Zuzanna a moja młodsza siostra Zuzanna Katarzyna ;)
Mój małżonek to Maciej, imię piękne, ale na juniora się nie zdecydujemy :) Podoba nam się Jakub, z resztą ja chciałam albo Krzysztofa albo Jakuba, mojemu mężowi nie podoba się Krzysztof, a sam nie ma pomysłów, więc zostaje Kuba :) a na chwile obecną ma ksywkę operacyjną : Wercyngetoryks

Jak następnym razem się uda (i o ile się zdecydujemy) to dziewczynka będzie Jagoda :)

Pati25 - mały Maciuś, a potem Maciej - ładnie :)) W drugiej ciąży moje typy to był: Filip, Maciej i Piotr, ale niespodziewanie trzeba było szukać dla dziewczynki :-p
Teraz nie wiem, jeszcze nie wybraliśmy konkretnego imienia.

reklama
Ja zawsze myślalam o Antosiu ale mam coraz więcej wątpliwości. Mały Antoś jest super ale czy nastoletni Antek jest równie fajnie??? Na dzień dzisiejszy Bruno ale do sierpnia daleko :-)

Mnie sie też bardzo podoba Antoś ,a nastoletni znam jednego i mówia mu Antek i też fajnie :)
My w koncu obstawilismy cos dla dzieczynki i wybraliśmy Emilka :)

Do góry