reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek modowy

reklama
2225485901

mój dzisiejszy zakup na allegro ;-)
zobacyzmy jak będzie w "realu" sie prezentował.

emiś, omg :szok: to ty masz stópke jak calineczka :-D;-):rofl2: zazdroszcze, bo zawsze jak oglądam jakieś butki to w mniejszych rozmiarach wyglądają super, a jak biore większy rozmiar to już tak ładnie się nie prezentują :no::dry: no i małą masz "konkurencje", 38-39 wyprzedają się jakoś pierwsze a potem zostają już tylko mniejsze rozmiary albo wielkie, no i wyprzedaże możesz fajne trafiać :tak:

makuc, fajna bluzeczka :-)

moriam, i jak te wkładki? ja 24,5 potrzebuję;-)
maqc, fajowa, ale ja mam jakąś chimerę na punkcie prześwitującego stanika:baffled:chyba muszę nad sobą popracować:rofl2:
roxi, fakt z tą rozmiarówką - ja zawsze trafiam na resztki i mojego rozmiara oczywiście niet już:crazy:

Z tym rozmiarem to fakt:tak:. Mam jeszcze dobrze,bo jak chcę sobie kupić buty na płaskiej podeszwie,to...idę na dział dziecięcy:tak::-). Tym sposobem kupiłam sobie balerinki(bo "dorosłe" były na mnie za duże) , buty na zimę(chłopięce) i trampki

reklama
Do góry