reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

a ile kosztują buciki dziecięce, przecież wielkosciowo to 1/10 dorosłego kapcia, a cenowo- prawie tak samo:angry:

reklama
Nomad przyjechał :) :) prowadzi się super, te pompowane kółka są duże i b. fajne, o amortyzację się nie martwię. Nie będzie więc odsyłania do sklepu, chociaż jedna rzecz mnie zaskoczyłą in minus, w ogóle o tym nie pomyślałam: spacerówka nie jest taka klik kilk jak gondola i fotelik, od cholery tam napów, rzepów itd. Plus taki, że składa się razem ze stelażem, ale minus taki, że nie dam rady jak przy córce: wnosić jej w siedzisku i zostawiać siedzącą pod mieszkaniem i wracać po stelaż. Demontaż spacerówki jest skomplikowany, a zdjęta ze stelaża jest b. miękka i sama "nie siedzi". No cóż, będę dziecko zostawiać w łóżeczku i pędzić po całą spacerówkę na parter...

jest dużo ładniejszy niż na zdjęciu sklepowym: ciepła czekolada z pomarańczem a nie jakaś zgniłą zieleń. I stelaż też ładniejszy na żywo niż na fotach. bawimy się w składanie i rozkłądanie wszystkiego od 2 godz. :)

Ostatnia edycja:
no to Róża tylko się cieszyć z udanego zakupu....na szczeście spacerówki nie musisz non stop wyciągac i zakładać więc to że jej złożenie w całość jest skomplikowane to nie bedzie duży problem dla ciebie zwłaszcza że składa się wraz ze stelażem :tak:jak dla mnie będziesz zadowolona, skoro już jesteś to nic tylko sie cieszyć i już :tak: no i czekam tak jak Ann na zdjęcia tego cuda :happy:

Róża fajnie, że jesteś zadowolona :-)

Ja dziś wzięłam się trochę za czyszczenie "darów" bo nie ma co ukrywać, że nieco są zaniedbane. Rozkładałam też wózek... No cóż. W stanie jest niezbyt fajnym i ciężki jak cholera. Ma też dość dziwny system, że gondolę montuje się na zamontowanej i rozłżonej na płasko spacerówce. Chyba przez to jest taki ciężki. Ale może przyda się do bujania dziecka w domu, a jak się nie przyda to oddamy ;-)

reklama
popieram Ann, poza tym sama pisałaś że kolor ładniejszy niż na zdjęciach w internecie więc my czekamy na Twoje zdjęcia, które na pewno ładniej odzwierciedlą kolor i prawdziwość tego wózia :tak: rób fotkę !!! :-)

Do góry