reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Eve piękne zakupy!!!
Wszystkie cudne zakupi kobietki
Aż mni się zachciało jechać wózek kupić
No, ale jeszcze jest czas mimo, ze pieniążki odłożone to po co ma się kurzyć hehe 
Wszystkie cudne zakupi kobietki
Aż mni się zachciało jechać wózek kupić
agucha1986
dziewczyny super zakupki :-)
eve skarpetki słodziutkie
eve skarpetki słodziutkie

Nomad przyjechał
prowadzi się super, te pompowane kółka są duże i b. fajne, o amortyzację się nie martwię. Nie będzie więc odsyłania do sklepu, chociaż jedna rzecz mnie zaskoczyłą in minus, w ogóle o tym nie pomyślałam: spacerówka nie jest taka klik kilk jak gondola i fotelik, od cholery tam napów, rzepów itd. Plus taki, że składa się razem ze stelażem, ale minus taki, że nie dam rady jak przy córce: wnosić jej w siedzisku i zostawiać siedzącą pod mieszkaniem i wracać po stelaż. Demontaż spacerówki jest skomplikowany, a zdjęta ze stelaża jest b. miękka i sama "nie siedzi". No cóż, będę dziecko zostawiać w łóżeczku i pędzić po całą spacerówkę na parter...
jest dużo ładniejszy niż na zdjęciu sklepowym: ciepła czekolada z pomarańczem a nie jakaś zgniłą zieleń. I stelaż też ładniejszy na żywo niż na fotach. bawimy się w składanie i rozkłądanie wszystkiego od 2 godz.
jest dużo ładniejszy niż na zdjęciu sklepowym: ciepła czekolada z pomarańczem a nie jakaś zgniłą zieleń. I stelaż też ładniejszy na żywo niż na fotach. bawimy się w składanie i rozkłądanie wszystkiego od 2 godz.
Ostatnia edycja:
agucha1986
no to Róża tylko się cieszyć z udanego zakupu....na szczeście spacerówki nie musisz non stop wyciągac i zakładać więc to że jej złożenie w całość jest skomplikowane to nie bedzie duży problem dla ciebie zwłaszcza że składa się wraz ze stelażem
jak dla mnie będziesz zadowolona, skoro już jesteś to nic tylko sie cieszyć i już
no i czekam tak jak Ann na zdjęcia tego cuda 

twilight
Róża fajnie, że jesteś zadowolona :-)
Ja dziś wzięłam się trochę za czyszczenie "darów" bo nie ma co ukrywać, że nieco są zaniedbane. Rozkładałam też wózek... No cóż. W stanie jest niezbyt fajnym i ciężki jak cholera. Ma też dość dziwny system, że gondolę montuje się na zamontowanej i rozłżonej na płasko spacerówce. Chyba przez to jest taki ciężki. Ale może przyda się do bujania dziecka w domu, a jak się nie przyda to oddamy ;-)
Ja dziś wzięłam się trochę za czyszczenie "darów" bo nie ma co ukrywać, że nieco są zaniedbane. Rozkładałam też wózek... No cóż. W stanie jest niezbyt fajnym i ciężki jak cholera. Ma też dość dziwny system, że gondolę montuje się na zamontowanej i rozłżonej na płasko spacerówce. Chyba przez to jest taki ciężki. Ale może przyda się do bujania dziecka w domu, a jak się nie przyda to oddamy ;-)
nie pamiętam już, która z was obserwowała aukcję z takim samym wózkiem: kolory są właśnie takie jak na zdjęciach z tamtej aukcji.
nie wywiniesz sie - rób fotki
reklama
agucha1986
popieram Ann, poza tym sama pisałaś że kolor ładniejszy niż na zdjęciach w internecie więc my czekamy na Twoje zdjęcia, które na pewno ładniej odzwierciedlą kolor i prawdziwość tego wózia
rób fotkę !!! :-)