reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,i ja się witam...też nie śpię już od... wczoraj :eek: bo noc koszmarna była - nie mogłam Julkowi temperatury zbić... ciągle wzrastała więc ja zamiast spać to lezałam i zmieniałam okłady :-( ale o 3 dostał czopka i po nim tfu tfu zeszła temp do 36 i już nie wzrosła!!! więc mam nadzieję że ten antybiotyk zadziałał... dobrze że zdecydowałam się go jednak dać po konsultacji bo nie wiem co by było :eek:
Do tego - wstałam o 6, wykąpałam się i pojechałam na badania i zakupy :tak:;-) śmiałam się że nie wrócę bo światła na krasnickich były wyłączone - ale jakoś dało radę przejechać :-D:-D:-DTeraz czekam na wyniki... i na 16 do lekarza...

Dzięki za kciuki - trzymajcie nadal bo się przydadzą... ;-)

Sunday
świetna wiadomość - no i super że to Wasza decyzja!!!! Teraz pozostaje nam kibicować i czekać na paseczek... ;-)

fogia
kochana wyobrażam sobie jak musi być ci ciężko... więc pisz pisz i płacz - po to jesteśmy!!!! obyś tylko lepiej się poczuła... podsyłamy zdrówka energii i dobrego samopoczucia!!!!

Maltanka
a no -i nas coś dorwało... siedzimy w domku przez tydzień jak i nie do świąt - zobaczę jak będzie Julo dochodził do siebie...

anaconda zaciskam kciuki za bezbolesne szczepienie!!! Maja to dzielna panna - szybko dojdzie do siebie!!!co do zabiegu -usmiałam się z Mai że dla loda może znieść nawet wycinanie migdałka... wyrodna matka z ciebie, nie dajesz dziecku loda:-D

Atali super że mama pomogła i nadrobiłaś z porządkami... no i najwazniejsze - że wyzdrowieliście!!!!

Karlitka super że Norbiś ma się lepiej... i niech oczka już nie ropieją!!!!

Madzieńka zostałaś w domku :-) mogłaś na kawusię przyjechac jak Julę odwoziłaś... byłaś tuz tuż...

Normatywna kciuki za lekarzy zaciśnięte!!!

Anetka brawa dla Oli!!!! jejku ależ dzieciaki nam rosną... a jak ty się czujesz??

Antuanet jak Kuba się ma??? zioła pomogły??

Elza jak Czarek? wymioty się już nie powtórzyły???

Justyna a jak Wy się dziś czujecie??? super niespodziankę mąż wam zrobił :-)

Kurcze znowu coś mi się z edycją zwaliło... nie mam buziek i pogrubienia - zniknęło

edit: mam nadzijeę że edycja pomoże i nei będziecie miały zlanego tekstu :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Normatywna kciuki mocno zaciskam najpierw za lekarzy!!! a później za pracę :-)

jeśli z Norbem będzie wszystko ok to z miłą chęcią wyskoczę do Bugi :-)

szkoda ze mąż ma drugą zmianę :sorry:

anecia super :-) hmmm ja tak w 3 trymestrze to miałam bezsenne noce ;-)
to się zaraz Oleńka rozgada :-)

Madziarka zdróweczka dla Jula co to sie przyplątało jakies cholerstwo .... oby temperatura już nie wróciła!!!

mi wczoraj Norb na noc złapał 38 stopni ale po nurofenie zeszlo i nie wróciło i oby już tak zostało ale obstawiam te górne czwórki bo z obu stron ma nieźle rozdarte dziąsła ....

gdzie jest słoneczko ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? coś skromnie sie pokazuje ale znika ....

Hej! Dziewczyny nie obraźcie się na mnie ale od jakiegoś czasu nie pasuję do waszego grona, w większości się znacie już od dłuższego czasu, macie swoje tematy a ja zawsze doczepiałam się aby odpisując coś każdej.
Wiem że tu zaraz posypią się komentarze zwłaszcza o ostatnim moim poście...:-) to prosiłabym zostawcie je dla siebie. Dziękuję wam za ten czas kiedy z Wami pisałam, dziewczynom z brzuszkami życzę powodzenia, i pociechy z kopniaczków. :-)

Witam się i ja
iwonka07 super że finanse zaliczone! A gdzie Ty studiujesz?
sunday trzymam kciuki żeby suwaczek pojawił się jak najszybciej, jak marzysz o dziewczynce to napisz mi adres e-mail to Ci wyślę taki programik;-) U mnie się w 100% sprawdził:tak:
karlita ekstra słonik Ci wyszedł;-) A lista super, mam nadzieję że mi się towarzystwo nie rozłoży do piątku...
maltanka dzisiaj nie puściłam Kuby bo jakiś nie pewny, dalej faszeruje go lekami od czarodziejki i zobaczymy czy mu pójdzie na gardło:cool: Dobrze że sprawy udało Wam się pozałatwiać...
madziara78 udanej wizyty samolotem:tak: A teraz może odpocznij trochę po tym porannym maratonie...Kuba jakby lepiej ale jakieś zaszklone oczy ma, nie wiem czy to od kataru czy jakiś wirus go rokłada:wściekła/y:
anaconda27 Twoja Maja to bardzo rezolutna dziewczynka:-) Dzieci dosłownie wszystko do siebie przyjmują...Powodzenia na szczepieniu.A co dzisiaj serwujesz na dukanowy obiad?Bo szukam inspiracji dla męża...
madzienka miłego urlopowania...
marz21 to miałaś wczoraj pracowity dzień...Ja w piątek tak miałam...
Kuba dalej w domu, wszystko mi pomaga robić;-) Wiki od 8 śpi, więc pewnie zaraz się obudzi...Na dworze wieje-nawet nie ma jak wyjść. Muszę ogarnąć kuchnię bo nie da się wejść:happy: A tak mi się nie chce...Miłego dzionka:-)

Ul. Pana Balcera: Kierowca jeepa wjechał do budynku - KurierLubelski.pl

słyszałyście o tym wypadku? ten samochód należał do Pawła brata ciotecznego :szok:

Aneta słyszałam...bo ja mieszkałam na Balcera i dokładnie wiem gdzie to jest tylko nie umiem sobie wyobrazić jak on to zrobił bo tam jest pod górkę:sorry:
a zniszczonego autka współczuję....

Antuanet zdróweczka dla Was;-)

Karlita super że z oczkami już lepiej...wybieracie się jutro na basen??
a gorączka a sio od Norbusia:tak:

Madziarka i dla Was zdróweczka...czekam na wieści z wizyty i trzymam mocno kciuki żeby pan doktor szybko przyjął Cię i był zadowolony jak się prowadzisz:-)

Normatywna trzymamy kciuki za wizytę i pracę!!!!

Anaconda powodzenia na szczepieniu...po lekarzu macie wycieczkę do reala w nagrodę???;-)

Anetka widze że chłopak ci w głowie jak różowe ciuszki oddajesz :-D:-) ciekawe czy przeczucie się sprawdzi...

Karlitka zdrówka podsyłamy.... oby to nie było choróbsko!!!!

Antuanet oby Kuba się uchował!!! ależ masz pomocnika ;-) super!!!! :tak:

Sorki znowu pisałam posta od pół godz.. ;-) ale tym razem jestem usprawiedliwiona - rozmawiałam przez tel... :tak:;-)

Madzieńka :-D:-D:-D:-D prowadzę się chyba całkiem przyzwoicie :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Madzieńka Gabi pojdzie na basen a z Norbem się chyba wstrzymam ze względu na te oczy ...

Madziarka kciuki za wizyte zaciśnięte :-)

muszę iść na pocztę a tak mi się nie chce :eek::eek::eek::eek::eek: i muszę jajka styropianowe kupić ;-) będziemy z Gabi robić pisanki :-)

Do góry