reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Jeszcze ja na chwileczkę....bo zaraz zmykam po Julcię do przedszkola...

Karlita, Mandziula, Marzenka
widziałyście fotorelację z poszukiwania wiosny na fb??

Justyna to trzymaj te czopki na widoku....i zdróweczka dla Michałka...

Emilka super do zobaczenia w piątek...

Madziarka pokaz owieczki...
teraz jak jesteście razem w domu to pewnie powstaną jakieś cuda na święta
i trzymam kciuki za wizytę...
super że Juleczek zwalczył chorobę...niech gorączka już nie wraca...

Anaconda :-D:-D:-D nic tylko życzyć Ci trojaczków....

dobra zmykam

reklama
aneta82 matko jeszcze na parapecie stawałaś :szok:, ja to chyba z Tobą w piątek porozmawiam na poważnie :-p

strach.gif

a może pomóc Ci przy oknach??? ;-)

Anetka jak piesek?

daje sobie radę, może sam się wyliże, dla Michałka dużo zdrówka

Ja Oli nie kładłam w dzień, jak spała tak długo to nie ma sensu, może wcześniej zaśnie na noc i jutro wstanie o normalnej porze.

Cześć

Piszę bo muszę sie usprawiedliwić że nic nie zaglądam, otórz nie wyrabiam żeby być z wami na forum, ciagle coś a w mieszkaniu nic nie zroione przed Swietami, dziś miałam szpital zaraz pędę do fryzjera,

Gabi w dzień nie chce spać a ja mam zaległosci przez to jeszcze większe.

Jęśli chodzi o spotkanie to ja chętna:-)

Powiem wam ze piątek ma wzięcie bo juz z Chaty do mnie dzwonili czy na pewno będziemy ;-) hihihih
Pani się pytała czy na tak dużą grupę chcemy menu ustalać ;-) hihihi

powiedziałam ze na bieżąco będziemy ich zaskakiwać ;-)

Talia super truper że będziesz :-)

WOW ale nam się zlocik szykuje kochane - chyba tylko mikołajki miały wzięcie MÓWIŁAM ZE JAJECZKO SIE UDA noooooo :-D

30 marca 2012

Chata godz 19sta

1. sienio
2. Antuanet
3. Madziara
4. Iwonka
5. mandziula
6. mirosia
7. Marzenka
8. Madzieńka
9. misia
10. Motylla ????
11. eliza
12. Iza
13. Karlita

14. Anaconda
15. maltanka
16. Mariolciaa ????
17. anetka82
18. Emilka
19. Talia

laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
ZBIERAM ZAPISY DO CZWARTKU do 18stej
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

jeśli ktoś z zapisanych osób nie będzie mógł przyjść [TFU TFU] to proszę o info na pw do czwartku

kurcze ciężko będzie ze wszystkimi pogadać przy tak dużym stole trzeba będzie rotacje robić :-) :-D:-D

Karlita my ostatnio z sienio byłyśmy ok 21 w Chacie właśnie w piątek to full ludzi było...
Emilia pomaga jak może, szkoda tylko że wszystko 3 razy dłużej trwa;-)
justyna woow jaki power, też bym tak chciała...Oby nic się nie wykluło z kataru.A jaki zabieg macie mieć?
aneta82 nie szalej z oknami, bo to na tym etapie ciąży bardzo niebezpieczne....

Kuba rozrabia a mała jak zwykle śpi, chyba będzie drugi śpioszek-po Kubusiu, budzi się tylko na karmienie...Dla małża zrobiłam pizze z patelni, ogarnęłam chałupkę i teraz popijam herbatkę, i czekam na teściową bo nas ma odwiedzić:sorry: A potem na rekolekcje śmigamy z małżem:tak: Miłego wieczorka:-)

hej...dzisiaj również zwariowany dzień.... zaplanowałam sobie dzisiaj zapisać dziecko do przedszkola... zapisy do 16 ja po 15.20 byłam w domu a musiałam jeszcze na nowo wypełnić formularz i wydrukować.... więc szybko włączyłam laptopa... ale nastapiła konfiguracja..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, no to laptop Jacka, a tam ma on zainstalowaną operę, a te formularze nie działaja w tym programie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.... no to znowu mój... szybko wypełniłam wydrukowałm i w nogi do przedszkola.... byłam tam za 15.50.... porozmawiałam z panią dyr. bardzo miła pani i niestety powiedziała mi że może być problem z przyjęciem.... duzo chętnych...:-:)-:)-(, ale mam cichą nadzieję.... muszę jeszcze uruchomić jednego znajomego....może pomoże...
a w pracy dzisiaj spokój...dyr się nie pojawiła więc nie wnerwiła... w ciszy i spokoju robiłam dzisiaj takie krówki
27032012356.jpg27032012351.jpg

Emilka pyszny obiadek wczoraj zafundowałaś dziewczynom, wcale się nie dziwię że zjadły z apetytem
Marzenka jak już się tak rozkręciłaś to może u mnie okna pomyjesz :-D:-D:-D, czy ja jestem kreatywna to jakoś tak przychodzi z latami, zawsze chcesz zrobić coś innego...
Moniczka super kochana że podjęliście taką wspaniałą decyzję... aż dostałam gęsiej skórki jak przeczytałam.... gratuluje i życzę aby jak najszybciej pojawił się "suwaczek"...
Iwonka teraz ja się pytam dlaczego nie masz weny?????:-):-):-)
atali dobrze że Tymuś już zdrowieje...a pomysły to on ma niesamowite... i gratuluje ząbków Szusiowi
anaconda jak tam Maja po szczepieniu.... i zdradź mi proszę co to "Makarony"...
maltanka przykre że Hubercik tak choruje... kurcze co Was tak łapie... zdrówka życzę a Tobie cierpliwości :-D:-D:-D
karlita dobrze że z oczkami już lepiej...
anetka rośnie Ci dziewczyna... a jaka odważna i ciekawa świata... przykro mi że się nie wysypiasz, ale ja nie jestem w ciąży i też się nie wysypiam, więc nie jesteś sama....
madziara oj nie ciekawą miałaś noc... miejmy nadzieje że już Juleczek nie będzie gorączkował.... i trzymam kciuki...a owieczki robiłaś te z małego artysty???
antuanet ale masz fajnego pomocnika...
anaconda sprzedaj linka do tej stronki, męża bym wrobiła...
Justynka jak tam katarek jest czy go nie ma????

ale spotkanko się szykuje... fajnie bo poznam dziewczyny których jeszcze nie miałam okazji poznać.... tylko czy dam radę... nie wiem...

p.s a jeśli chodzi o Czarka to dzisiaj nie wymiotował ale podobno zrobił 2 razy rzadką kupę... dzisiaj pojechał z Jackiem na wieś więc go jeszcze nie widziałam....

Witajcie
sunday super, ze doszliscie do porozumienia w tym temacie:tak: no i czekamy na szkrabika:tak:
antuanet dzieki za info o tym wyjsciu do kosciola, dzis Jule ubralam cieplej:tak:i zdrówka dla Was:tak:
elza super te krówki:tak:
maltanka matko, biedne uszka Hubercika:-( ale nie rozumiem skad to sie bierze?:no: oby udało sie wyleczyc raz na zawsze:tak:
karlita super fłonik:tak: a z menu to ja piwo malinowo-miodowe:-pa z tesztą bede improwizowac;-)
madziarka trzymam kciuki za wizytę:tak: i nie trzymaj nas w niepewnosci tak długo jak ostatnio;-)
aneta a moze to pies sam sobie ta bramkę otwiera? ja mialam kiedys takiego co wspinal sie po siatce i przechodził na drugą strone ogrodzenia:sorry: Jaki sens jest w codziennym otwieraniu bramki i wypuszczaniu psa? chyba za duzo analizuję:-D
fogia zdrówka dla chlopakow, a z resztą nie moze byc az tak zle:sorry:;-):tak:trzymaj sie

A ja mam jutro wolne i z tej okazji zakupiłam sobie ten Somersby:tak: pyszota:tak::tak:
Wy tu o porządkach a ja nawet palcem nie kiwnelam:sorry: moze jutro mi sie uda, ale wątpie, bo obiecałam Juli, ze zabiore ja z przedszkola po obiadku, czyli ok 12.20... mialam wcale jej nie wysylac, ale do jutra trzeba zaplacic za teatr o czym nie doczytałam:sorry:

AAAAA Madzieńka wielkie gratulacje za 10 000 posta:tak::tak::tak:

reklama
Eliza ale jesteś pomysłowa!!! Bardzo fajne króweczki:tak:
A dla Czausia zdróweczka i oby już nie wymiotował:tak:
Katarek raz jest raz nie ma:eek:

Talia
i jak tam wizyta u fryzjera???

Obejrzeliśmy bajeczkę i zaraz idziemy do wanny.
Prognozy pogody są bardzo nie fajne jakieś ochłodzenie idzie i deszcz:crazy:

Do góry