reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
Przyszłam soedze i zabrac sie za sprzątanie nie moge:baffled: a tu za 2 godz po Jule trzeba isc.
anaconda co po poludniu bede robiła? hmm nie wiem pewnie sprzątala i gotowala:baffled:
maltanka trzebaby te male sklepy odwiedzić, ale tam chyba wybor tez nie za duzy...
madziarka no własnie zaciskamy kciuki:tak:

Ja chyba dzis po raz pierwszy zostanę prawdziwą ciocią:-) a czekam juz od niedzieli:-p

reklama
maltanka ręczniki to np BRW na diamentowej ale ja tam byłam dawno ale mieli kiedyś tego dużo. Ręczniki sa też u nas na głębokiej w pasażu za telepizzą u krawcowej, wczoraj jak byłam to widziałam :-)

polecam ci pojechać na rusałkę tam maja pare sklepów z płytkami i na smoluchowskiego w tym roku otworzyli świat łazienek czy cos takiego ;-)

Witam. Radek śpi a Krystek chwilowo ogląda bajkę więc mam chwileczkę na bb:-). No to się opisałam bo już Krystek coś modzi.:baffled:
Witam i ja:)

dzisiaj super nam się spało i gdyby nie dzwonek do drzwi o 7.30 to byśmy dalej spali:tak:. W nocy zauważyłam na suficie w łazience mokrą plamę, i do 1 nie było spania:no: J poszedł do sąsiada nad nami, u nich pod wanną sucho ale zakręcili zawory z wodą bo może rura przecieka.
O kurcze, oby jak najszybciej nareperowali usterkę.:tak:

Witam i ja :-):-)
Ojej ale mam dzisiaj opóźnienie :szok::szok:
Najpierw teściowa zadzwoniła i się rozgadałyśmy a potem doczytać was nie mogłam :szok::szok:
Może się wreszcie dzisiaj za te okna wezmę :sorry2::sorry2: ale to nie wiem bo chęci zerowe :no::no:
A ja już pomyłam okna ale muszę znów myć bo Krystek zostawił ślady swoich rączek.

Ja już po zakupach...wstążeczki kupione, piwko też:-pszykuję coś na obiad i zmykam po Julę...

Karlita mam dla Ciebie dwie buteleczki

Sienio pochwaliłam Cię u pana od piwka że to dzięki Tobie ma stałe klientki więc domagaj się rabatu....:-D:tak:

Madzienka widziałaś jaką koło nas "naturę" otworzyli? :confused::confused:

widziałam widziałam...

Maltanka płytki to w Cortinie my kupowaliśmy, teraz jest na rusałce
a ręczniki w jysku...i na nadbystrzyckiej...niedaleko skrzyżowania z głęboką też jest taki malutki sklepik z pościelami, ręcznikami itp.
a gospodarstwo domowe masz na Zamojskiej na pierwszym piętrze....

Justyna co z Waszym sufitem???

Anetka udanego wyjazdu do LBN
I jak się teraz czujesz?? Może coś zjadłaś ze masz biegunkę:confused:
Woda na pewno od sąsiadów z góry, tylko oni nie mogą ustalić wycieku...

Motylla Michał też lubi paćkać szyby i to najlepiej je liżąc:-D, na szczęscie w domu nie ma takich pomysłów tylko u dziadków:blink:

Madzienka
masz już jakieś wiadomości od Madziarki???

Maltanka chyba na Łęczyńskiej widziałam kiedyś sklepy z płytkami

Sienio to życzę Ci abyś już dzisiaj doczekała się zostania ciocią

Anaconda świetnie że szczepienie poszło gładko

Antuanet i jak tam dzisiaj u Was, Kuba zdrowy?? A jak idą przygotowania do chrzcin?? Mamy mieć zabieg sondowania kanalika

Mirosia a co u Was?? Jeszcze dzisiaj nie pisałaś do nas- aż dziwnie bez Ciebie. Za twoją radą kupiłam ten soczek gruszkowy, wypił połowę przed drzemką resztę dam jak wstanie. Mam nadzieję że coś ruszy bo wczoraj nie było kupy, mimo że lactuloze podaję:baffled:

Marta co u Ciebie, byłaś w poniedziałek u lekarza??????

Anet a Ty to gdzie się zawieruszyłaś???

Byliśmy z Michałkiem na zakupach w Leclercu, zaopatrzyłam się w połowę produktów na ciasta, resztę dokupię w przyszłym tygodniu. Pogoda dziwna raz słonko a raz pada:baffled:, ale i tak wywieszę kapy na balkon:tak:W łazience od tego zalania jest dziwny zapach, mam nadzieję że to szybko i bez problemu wyschnie...

mój śpi

dzięki za rady odnośnie sklepów
ręczniki to myślałam o jakimś komplecie jako prezent dla siostry, o madzienka muszę tą cortinę odwiedzić mają duży asortyment widzę na stronie, karlita graden czy coś takiego, świat łazienek, tam podobno same włoskie płytki i drogie- tak słyszałam

justyna oby wam szybko łazienka wyschła

mirosia poleż trochę jak mały śpi, może przejdzie

Właśnie rozmawiałam z Madziarką....
już jest po części badań, miała usg - dzidzia rośnie zgodnie z wiekiem ciąży i serdecznie Was pozdrawia...

ale kciuki trzymamy nadal....

Maltanka takie pakowane ręczniki na prezent kupowałam kiedyś w tym Miranexie na Nadbystrzyckiej...

Justyna mam nadzieję że szybko znajdziecie miejsce wycieku wody

Mirosia połóż się i odpocznij...

Przepraszam was za swój "pożegnalny" post, ale po waszych wypowiedziach jakoś tak odniosłam dziwne wrażenie.
Dobrze że Madziarki wszystko w porządku :)
ja jestem dziś nie do życia, bo wczoraj 4 godziny siedziałam z bratem przy nauce. Muszę mu pomóc, bo jest w I klasie gimnazjum a na II semestr ma już 7 zagrożeń. Pytałam się go czy coś się stało, czy ktoś mu dokucza... to nic nie powie. Wiem tylko że jest pierwszy raz zakochany :-D:-D:-D

Mam nadzieję że nie jesteście na mnie złe, bo udałam taką "obrażoną", ale tak nie jest, nie mam przecież żalu do was... i wiecie co? nie było mnie 2 dni tutaj ? ale i tak was czytałam co u was, bo tak można się zżyć na tym wątku że aż trudno tak po prostu odejść :)

madzienka a miałam Ci wczoraj wspomnieć o rabacie:-D:-D dzis widziałam w gazetce z almy, tam tez jest sumersby i to po 3,65:tak:

Juz od 11.30 jestem ciocią malej Marysi:tak::tak: ależ fajnie:-)

reklama
Do góry