• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Aniu, no problem... Tylko powiedz mniej więcej kiedy... Wiesz, my najchętniej w weekend bo tak to pracujemy... Jednak jak coś to się dostosujemy. Miejsce dla Was zawsze jest :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Cze
pogoda typowo barowa, wiem, że na Pomorzu napadał śnieg...:szok::szok: To nie te Święta pogodo!!!
Mnie moje pannice podniosły znów ciśnienie, bo nie tak wszystko było i histeria wybuchała o byle g...
Mam nadzieję, że kikolek przyjedzie zadowolona z badań, które nic nie wykażą.
Miłego dnia.

Cześć
A u nas tym razem słoneczko:-) Więc i humor lepszy, choć Marycha chciała z rana mi ciśnienie podnieść:eek:, obudziła się i histeria:"gdzie tatuś, ja chce tatusia":crazy: Oczywiście dzięki temu obudziła Martę..ech, ja chcę, żeby już były starsze i mądrzejsze:zawstydzona/y:;-)..
Kilolku, trzymam mocno kciuki za Michasia i dzisiejsze badanie!!!
AniaSm- to chrzciny robicie w święta? My jeszcze bez terminu:zawstydzona/y::sorry:
Co do telefonu, ja mam teraz Samsung Wave, ale z klawiaturą qwerty i jestem zadowolona..choć się zarzekałam, że w życiu dotykowego:-D

Miłego dnia;-)

Hej
Kilolek wracajcie szybko do domu.

A u nas ochmurno a ja obudzić się nie mogę.

Maxwell widzisz do wszystkiego trzeba dojrzeć. Ja też mówiłam nigdy i miałam nie brać telefonu teraz tylko więcej minut a tu...niespodzianka,zastanawiam się nad telefonem i nie wiem co wziąć.
Ja muszę mieć z Wami kontakt jak wyjeżdzam:-DJestem uzależniona:cool2:
Gdyby nie problemy z nokią tak jak piszecie to bym się nie zastanawiała....a używanych boję się kupować.

Witamy i my nareszcie mamy już swój komputer cały i zdrowy :) Dziś znowu na 13 zostały mi 2 okna Jasiek przyklejony do mojej nogi, mąż chory i nie wiem czy to nie jakiś wirus bo ja też niewyraźna. Jasiek narazie się trzyma.

Czytałam o tych telefonach i stwierdziłam, że nic nie wiem i jakoś nie palę się do tej wiedzy.

maxwell ja również czekam na dzień kiedy dzieci będą starsze i rozumne
gosiulek uzywanych to lepiej nie,chyba e z pewnego źródła
pathanka a coś naprawiałaś w kompie? (bo chyba przeoczyłam)
ja biorę kompa do rodziców i tatinek mi zrobi reinstalacje systemu bo coś się pokićkało w nim

witam przy kawce, dzis mam wolne, bo tato zabiera amelke o 10 i przywozi o 16.30. jada na zakupy do centrum handlowego (ja nie lubie) i jakiejs fabryki,gdzie robisz swojego wlasnego misia(tzn, chyba wybierasz kolor futerka, ubranka itp). ja ide na kawke z dziewczynami i musze zrobic torta dla dziewczyny, choc mi sie nie chce.
z tel to ja mam chyba jeden z tanszych HTC Wild fire, niemaz pomogl wybrac, bo w starym siadala mi bateria, jestem bardzo zadowolona, to android i dopoki nie dostalam nowego laptopa,a stary uwiazany do biurka na gorze,bo ekran zbity i musi byc podlaczony do monitora, to przez 4 mies caly czas wchodzilam na bb z telefonu. korzystam bez problemu z ebaya, robie platnosci, sprawdzam stan konta itp. opcje internetowa mam itaka jak ania sm, tzn, w domu korzysta z domowego internetu wi-fi, a poza domem mam nielimitowany dostep za £6, kiedys stwierdzilam,ze zuzywam malo i zmniejszylam na 500mb za £3 i niestety zawsze zabraklo na kilka dni pod koniec miesiaca i wrocilam do tego drozszego.mam w o2, niewiem czy jest w polsce.

wroce ostatni raz do jacka, skoro tak jest w regulaminie i wam przeskadzalo,ze uzywa nicka zony, to czemu nikt mu nie zwrocil uwagi na poczatku? przyznaje bez bicia, ja raczej nie czytam regulaminow, niewiedzialam o tym, tak samo jak niewiedzialam,ze nie wolno ujawniac tresci pw na forum wiec chyba poswiece troche czasu i w koncu go przeczytam :-)

kilolku, powodzenia na badaniu
pola, ja nie mialam nic zlego na mysli piszac o twojej mamie i zielonej szkole

wroce ostatni raz do jacka, skoro tak jest w regulaminie i wam przeskadzalo,ze uzywa nicka zony, to czemu nikt mu nie zwrocil uwagi na poczatku? przyznaje bez bicia, ja raczej nie czytam regulaminow, niewiedzialam o tym, tak samo jak niewiedzialam,ze nie wolno ujawniac tresci pw na forum wiec chyba poswiece troche czasu i w koncu go przeczytam :-)

kilolku, powodzenia na badaniu
pola, ja nie mialam nic zlego na mysli piszac o twojej mamie i zielonej szkole
wystarczy ze do nicku Jagody dodane zostanie Jacek i tyle...kwestia poproszenia modka
ja tam nie wiem jak było od początku bo nie bywałam regularnie wiec nie wiem jaki były ustalenia

musze się kawusi napić bo senność mnie ogarnia

reklama
Witajcie,
dziś na zewnątrz 3 cm śniegu, deszcze , wiatr i ogólnie lipa;-)Dobrze,że mały w przedszkolu to nie będzie się nudził. Strajkuje i nie urodzę dopóki wiosny nie bedzie... poważnie jestem w szoku i zaciskam nogi;-)

ja przez 1-2 dni miałam dotykowy telefon i zaraz go sprzedałam , bo dostawałam białej gorączki;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry