• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wiola i dostałaś L4 od razu?
Bietka, no szkoda by było z tej lekarki zrezygnować. Spróbuje ją zagadać jak przyjdzie czas (oczywiście):-)
Marta, fajna, ale ja bym bardziej taką tunkię na codzień założyła. Śliczna, ale za mało elegancka na obronę.
Madlen, a później zaśniesz bez problemu w nocy po takim długaśnym kimaniu w dzień?

reklama
ja tez prowadzilam ciaze na nfz,tylko u dwoch inny lekarzy,bo ta co prowadzila mi z cora poszla pozniej na emeryturke,ale obie lekarki super..pogadaly,moglam zadawac duzo pyt.,wszystkie badania zlecily i ze zwolnieniem od poczatku ciazy tez nie bylo problemu..na jedna i druga zlego slowa nie powiem..;-).

dzoana mysle,ze tak bo ja mam ostatnio zapotrzebowanie na wiecej snu :-D

Dzoana-ja nie pracuje niestety bo jedno z nas musiało podjąć opieke nad Nastka ale moja koleżanka normalnie od samego początku ciąży ma L4 bez problemu i tylko po przedłużenie chodzi

Madlen, a teraz jak chodzisz? Tylko u Ciebie to chyba trochę inaczej, strasznie późno kontrolują ciąże, prawda?
Wiolka, no tak, teraz mi świta, że wspominałaś na starym wątku, że jesteś w domku z córeczką. Przepraszam, podobno skleroza nie boli, ale mi strasznie dokucza:zawstydzona/y:

wiolka a wiesz ,ze nasze suwaczki leca tak samo ;-),liczac z @ jestesmy tak samo wysoko w ciazy :tak:
dzoana tutaj ciaze uznaja od 12tc :-(,na razie bylam u mojego rodzinnego i wiem tylko tyle,ze mam wysokie cisnienie..24 mam spotkanie z polozna i jakos tak niedlugo bede miala usg i moze jakies badania laskawie mi zrobia..tym bardziej ,ze mamy z M.niezgodnosc krwi i 2ga ciaz byla zgrozona....
a na prywatnego mnie tutaj nie stac...bo jest cholernie drogi...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry