• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

jestem, jestem... kolację jadłam :-)
Smacznego

Bardzo ładna i elegancka:tak:

bobo ja brzuszki ciazowe mialam pozno dopiero ok 3miesiaca,
wiolka no ciekawe :tak:
dzoana to chyba nie chodzi tyle o kase,co o to,ze ciaza tak naprawde zaczyna sie dopiero w 12tyg.wczesniej moze zdarzyc sie wszystko..np.organizm odrzuci i to jest calkiem naturalne..,a natury sie oszukasz...
No zdaję sobie sprawę, ja pewnie będę się cieszyć jak skończy się trudny trymestr. Wtedy uwierze, że jest ok. Bo ja taki niedowiarek jestem:-)
Wiola, nazywanie kogoś takiego "matką" jest obrazą dla wszystkich matek. Szkoda słów... Od razu sie denerwuje

reklama
ale mi sie nic nie chce a maz wraca za niedlugo i golabki musze przygrzac a na dodatek bleeeeeeeeeeee mi mdli mnie i juz sie denerwuje jutrem :((((( masakrejszonnnnnnnnn
dzwonilam do meza i zamiast golabkow beda paluszki rybne z frytkami :) mniammmmmmmm a du...pa rosnie hihi :)

Ostatnia edycja:
bietka u mnie bylo tak,ze z cora wszystko poszlo mi w brzuch..byl ogromny,ale rece i nogi jak takie patyki..,a z synem to tylam cala..i na koniec ciazy bylo jakies 30na plusie :tak:,a teraz jak bedzie,to sie okaze..:-D
ja nie mam polskiej tv wiec nie ogladam,a na necie juz nie czytam,bo az sie we mnie gotuje !!!!!:wściekła/y:

bobo nie denerwuj się - na pewno wszystko OK. Oj zjadłabym gołąbka w sosie pomidorowym, mniam :)

dzoana ja też jestem niedowiarkiem, uwierzyłam jak poczułam, że mnie kopie :-)czyli stosunkowo nie dawno. Dla mnie najtrudniejsze czekanie było na zrobienie testu po owu, czyli 14 dni, a potem odliczanie aby minęły te straszne 12 tyg., czy tam 14, jak niektórzy podają czyli I trymestr. Z nami szybko Ci zleci :-)

madlen no ja jestem 10 kg na plusie, myślę, że "dobiję" do 14-15 kg na koniec :) widzisz Ty jesteś szczupła i pewnie dlatego szybciej widać było brzuszek, ja przed ciązą przestałam ćwiczyć... bo miałam się oszczędzać i odpoczywać i w sumie zanim zaszłam w prawidłową ciążę to byłam taka sobie kuleczka... i lekarz powiedział, że u kobiet bardzo szczupłych widać szybceij... i powiedział mi, że mam dobrze wyćwiczony brzuch ( tzn mięśnie brzucha) i że dlatego on jest mały-zwarty-zgrabny. Więc już się nie przejmuje jego rozmiarem... ważne by mały miał się dobrze :)
dziewczynki, jak zwykle mój M. przejmie laptopa, więc żegnam się z Wami - życzę spokojnej nocy :-) do jutra

Ostatnia edycja:
Bobo, beta ładnie przyrosła, a jutro zobaczysz fasolkę:tak: Tez miałam dzisiaj na obiadek gołąbki, od Teściówki. Mniam mniam
Do juterka Bietka

Wiolka popieram też najchętniej bym ją udusiła :angry: goły,i rękami
Bobo ja pewnie w nią też nie wejdę chodzi bardziej o krój bo kupować będę przed obrona :tak:

bietka do jutra ;-)
dzoana ja jakos bylam kiedys spokojna,teraz jestem jakas taka strachliwa..za duzo chyba na necie siedze i czytam a pozniej sobie wkrecam :zawstydzona/y:,ale co ma byc to bedzie..,a bedzie dobrze ;-)
a ja bym sobie kebaba zjadla..ale takiego polskiego,bo te tutaj to o kant doopy rozbic,w ogole nie wygladaja i nie smakuja jak kebab

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry