• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

kurcze Wy to produkujecie :-)

ja umyłam Igorka, kolacja wydana, pranie powieszone ogarnięte i teraz relaks z BB :-D
więc tak :
Bietka dzieki za fotkę brzunio super zgrabniutki,Ty wogole jestes zgrwbna kobietka więc i brzuszek będzie mniejszy, a dzidzi azawsze sobie miejsce znajdzie. :tak:
MartaSx ja zwolnienie dostarczam pracodawcy i to on wszystko zalatwia.
Dzoana tez bym chciała aby mi płacili w calości ale jak zadzwoniłam dlaczego tak dziwnie to rozbijają to dostałam odpowiedz bo to nie jest zależne od nich więc kurna od kogo sobie myślę. Wiesz jak to jest dostawac kase w ratach. Łaskę zrobią ze Ci odpowiedzą siedzą tam takei kwoki :wściekła/y: raz tak raz tak jak czapka stanie.
Bobo na 17 a Ty??
a anisiaj sie pojawiła ??
nie wiem czy komuś jeszcze miałam odpisac tyle piszecie,ze nie ogarniam jak na godzinkę odejdę :happy2:

reklama
Bobo, to nasz taka forumowa panikara.
Madlen, moja ginekologo to pierwsze co powiedziała jak przyszłam z wynikami to, że mam nie rozmawiać z koleżankami i nie siedzieć na necie ani żadnym forum:-D
Slońca, nie mówcie o jedzeniu. Bo ja ostatni posiłek jem do 18, a teraz to taki ma ślinotok, że cała kalwiatura mokra.
Anaber, sposób na zaległości na forum. Czytać na bieżąco:-D
ANisiaj, ani słówkiem dzisiaj nie pisnęła:-( A dała kontakt do siebie? Teraz przeczytałam, że jest gdzieś poza zasięgiem z kiepskim netem i odezwie sie po powrocie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber ja mam na ok 12 i sraczke pewnie z nerwow dostane jak dzis przed sprawdzeniem bety mnie dopadlo hihi :)
dzoana Ty mieszkasz we wrocku? ojjjj ile ja tam sie nalezalam w klinikach najezdzialm po lekarzach ojojoj szok hihi
anisiaj objaw nam sie bo sie martwimy :)
suonko poszla na randke z kolezanka i cos jej nie ma upila sie pewnie hihi :) zart )

Ostatnia edycja:
Dzoana no a dziecko bedzie brudne i głodne chodzić :-D hehehe a mamusia w papailotach na kompie będzie siedzieć :rofl2: chyba zostałabym, wymieniona na lepszy model hihi :rolleyes2:

Bobo weź wyluzuj jak Ty sie nakręcasz, zrobiłas betę wszystko ładnie przyrasta więc wszystko jest ok. Bo normalnie zleje w tyłek i do pionu doprowadzę :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber musisz szybko czytac,ja tez musze ich wiecznie nadrabiac :tak:

bobo nie chcialam..:sorry2:

dzoana cos w tym jest,bo ja dwie ciaze przechodzilam bez neta i bylam spokojna,a teraz...no masakra jakas..,ale juz nic nie mowie mojemu M. bo mnie od sieci odetnie i wtedy umre z tesknoty za BB :-D
anisiaj gdzie ty jestes ??
suonko baluje,wybaw sie ze nas kochana :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry