reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
miq: to znowu ja zazdroszczę! Już też bym chciała wymienić nasz samochodzik na nowy.. Tak sobie liczyliśmy, że mooooooże by się udało załapać w przyszłym roku na jakiś z przeceny noworocznej... eh.. mam z samochodem jak fifka z kanapą;P

fifka: ciesz się wtedy dniem:) Skoro nawet u mnie świeci słońce, to pewniie u ciebie jest skwar jakich mało a to zawsze też daje +10 do szczęścia;)

laura: a ty co tam masz do zrobienia? Siedź na tyłku i wypoczywaj!:p

natka, oczywiście jak wybierzecie komodę to ją proszę pani proszę obfotografiować i na bb co by sobie ciocia sleepy popatrzyła.

Sleepy zastanowię się :-p dzisiaj jedziemy pooglądać ale liczę na to, że już coś wybierzemy.. Nie mam gdzie wkładać wyprawki:sorry: ciuszki od Młodego leżą u mojej mamy w szafie.. nie wiem jak się ogarnę z tym i komoda potrzebna na gwałt!
a jak tam Twoja wyprawka? Zdaje mi się, że nie widziałam żadnego fotosa :cool2:

Kurde.. dzwonie, dzwonie i nie umiem się dodzwonić do poradni diabetologicznej :confused2:

Natka: Patrzcie jaka pamiętliwa;P No może i nie wstawiłam w końcu tych zdjęć, no faktycznie no..;P Tak poważnie to wszystko zostało w kartonach wyniesione póki co na strych i sobie leży grzecznie, więc nie chce robić bałaganu znów. I tak już nie da się tam przejść prawie.. Ale jak tylko przygotuje młodemu pokój to zrobię całą sesję zdjęciową;)

Sleepy dobra dobra :-p po każdych zakupach mówiłaś, że zrobisz foto :-D swoją drogą Twoje dziecko będzie za chwilę donoszone.. Najwyższy czas przygotowywać kącik :tak:;-)

Witajcie dziewczyny!! :-)

Netka: trzymam kciuki za Malutka :* i wracaj do zdrówka :)

Fifka i Atan: Bobaski prze cudne :)

Mig: Nie dzwigaj kobietko bo to nie zdrowe dla maluszka :*

gocha: myśle że z tym tyciem to jeszcze troche za wczesnie :) chociaz ja mam juz 2kg do przodu :) ale mysle ze to mój biust bo bardzo urósł.. a zgagi naszczęście nie posiadam :) za to mdłości dosyc często i nie tylko rano :p

A jeśli chodzi o moje rewolucje jelitowe to więcej się to już nie powtórzyło, wiec mysle ze to jednak przejedzenie, pomieszałam tez duzo jedzonka a normalnie raczej tyle nie pochłaniam :) Czuje że wszsytko wpożadku wiec nie chce panikować.. 16 ide do ginekologa na NFZ a 26 prywatnie bo bede prowadzic ciaze tu i tu..:)

pokazałam 2 tury! Wózek i przewijaki z wanienkami!:p Tylko łóżeczko zostało i leżaczek z tego co nie widziałyście;P Nawet ciuszki wszystkie wrzucałam.. A z kącikiem to nie wiem co robić. Będziemy się przeprowadzać oby jak najszybciej. Może koniec maja się już uda.. Nie wiem czy mi się opłaca robić tu przemeblowanie...

Sleepy :szok: to ja ani jednego zdjęcia nie widziałam :zawstydzona/y: wrzucałaś specjalnie jak mnie nie było :-p:-D wiem jedynie jaki wózek wybrałaś .. i jeszcze Was czeka przeprowadzka ulalala no ładnie, ładnie. A kiedy masz dokładnie termin? .. wysłałam Ci zaproszenie na fb.

Claudusia uważaj z tym jedzeniem :-D z pomieszania wychodzą rewolucje! Nie ciesz się za szybko, że nie masz zgagai ;-) jaj mam dopiero od 2 tyg i czasami mam wrażenie, że mi przełyk wypali :sorry: a też cieszyłam się, że mnie to ominie ..

no patrzcie dopiero pisałam, że mąż do banku musi iść a już mamy na koncie pieniążki na auto, tylko teraz jechać i dokładnie oglądnąć, niestety stać nas tylko na używane i tak trzeba będzie kilka latek spłacać, ale bez rat to by ciężko było...
swoja droga jak mnie to wk... że bank dal tyle pieniędzy i żona nie była potrzebna

zróbcie zdj swoich kącików dla maluszków

Ostatnia edycja:
reklama
Natka: Teraz wyszło szydło z worka jak ty mnie czytasz..;P Termin wg jednego kołkownika mojego lekarza mam na 3 maja, a wg drugiego kołkownika na 5 maja:) Oba z obgadanych przez nas przyczyn mnie urządzają;) Zaproszenie ledwo zauważone, już przyjęte;)
I nie wyprowadzaj biednej clauduś z myśli o braku zgagi- niech się dziewczyna nacieszy;) Mnie to koło 30 tyg budziła zawartość żołądka która usiłowała wydostać się nosem:/ Generalnie nic przyjemnego..

Do góry