reklama

Starania po raz pierwszy :)

natkusia: to widze ze wizyta się udała, teraz oby do następnej, :tak:

A ja zaraz zaczynam się zbierać do gina, tylko musze sie przygotować odpowiednio ;-)miłego dnia dzwewczyny wam życzę i do później papap

reklama
Sleepy nawet jeśli dzisiaj kupimy to pewnie przywiozą nam tą sofę dopiero jutro :-p ale pochwalę się na pewno! :-D Boże... to było moje marzenie... ta kanapa chodzi za mną od początku małżeństwa...

Lamiav masz prawo na razie wciągać! Ja teraz karmie piersią i mam podobnie... przytyłam pare kilo ale jakoś mnie to nie rusza :-p skończę karmić to wtedy bede myśleć o dietach, na razie widocznie tak ma być. Tylko przydałoby się zmobilizować i już teraz troszkę poćwiczyć.. :rofl2:

No i trzymam kciuki za wizytę!!!!!!!!!!!!!!!! Pisz koniecznie co tam!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Atan nie ma co współczuć ;-) nauczyłam sobie radzić z takimi dniami. Po prostu małego zawijam w chustę i po krzyku :-) Mały szczęśliwy bo u mamusi a ja mam wolne ręce i mogę czy na komputerze powiedzieć czy posprzątać, zrobić obiad... przyzwyczaiłam się. Mój m pracował przed świętami więc praktycznie ja posprzątałam większość domu właśnie z małym w chuście :shocked2: ale nie zawsze musze go nosic. Wczoraj na przykład cały dzień spał sam :tak:

Co do kupek to jak karmi się piersią mogą być one różne... i zarówno konsystencja jak i kolor. Tak mi mówiła położna. Możemy zacząć sie martwić jak dziecko zbyt często sie pręży i płacze z powodu brzuszka...

Natkusia
super wieści!! Takie skurcze mogą sie juz pojawiać u ciebie ale ważne zeby ta nieszczęsna szyjka był w porządku! :tak:

Magda i jak mineły święta?? Zajełaś się troszkę? A jak relacje z M?

A ja wczoraj uspałam małego i po omacku poszłam z molestować męża :-D Boże jak ja nienawidzę gumek.... :confused2:

Hejo ja tylko n chwilkę wpadła zobaczyć czy Lamiav rodzi ale widzę że jeszcze nie :-) Czekamy na relacje kochana !!!!!
Necia dzielna z Ciebie kobieta ! Tyle przeszłaś ! Ale teraz będzie już tylko lepiej ! Na pewno !:tak::tak:

A ja właśnie jade do biblioteki do Katowic bo muszę trochę książek wypożyczyć do mojej pracy licenc. NIE CHCE MI SIĘ JEJ PISAĆ !!!! POMOCY !:-p

Kwiatuszku ja mogę sobie mówić co chce... jeśli chce poczekać z drugim dzieckiem to niestety muszę zacisnać zęby i poużywać tego lateksu zanim dostane @ i będę mogła obserować cykle...

Im więcej o tym myślę tym bardziej chce jednak odczekać z rok z drugim, zeby moc wykarmić mojego małego no i przygotować sie na przyjecie drugiego bobasa :tak:

Siemaneczko :-)

Omg ale dzisiaj sobie pospałam, jak nigdy :szok:

Lamiav powodzenia na wizycie, trzymam &&&&&&&&&! :*

Fifka lepiej żeby organizm sobie odpoczął a potem znowu można działać :-) ja też chciałam od razu drugie dzieciątko ale chyba odczekamy 1,5-2 lata choć mój Grzegorz kilka razy wspominał, że może od razu ale ja nieeeee.. Po pierwsze chcę cała oddać się Michasiowi a po drugie odpocząć od stanu ciąży ;-) a nie wiem czy Wam wspominałam że do 15t bardzo liczyliśmy na bliźniaki (i w mojej i w jego rodzinie są) :-D

Haha ja tez po ciuchu liczyłam :tak: Ale teraz jak mam Konrada to jednak cieszę się jest jeden na razie. Moge mu się cała oddać i poświecić tyle czasu ile potrzebuję. :-) ja bym chciała rok odczekać żeby Konrad już sam chodził zanim zajdę znowu. No i chciałabym do roku karmić. Ja mam taki plan zeby przenosić drugą ciąże w trakcie bycia w domu z Konradem no i późiej odchować drugie i wrócić już do pracy "na stałe"

Boże... energia mnie rozpiera!! Po 12 jedziemy do meża do pracy a później na poszukiwanie kanapy! Zraz chyba oszaleje z radości!!!!! :-D

Fifka plan fajny oby Ci się udało :-) my tam możemy planować a życie i tak nam zweryfikuję ;-)

My też dzisiaj po pracy męża jedziemy pooglądać komody dla Małego :-)

Mykam na śniadanie.

reklama
Witajcie
widzę, że u Nas na forum zakupy pełną parą, a my dla odmiany wczoraj sprzedaliśmy autko, facet przed świętami zadzwonił a wczoraj odjechał samochodem. Teraz mąż musi przejść się do banku ile mu "dołożą" i jeszcze w tym tyg chce kupić ten, który sobie upatrzyliśmy, ciekawe czy się uda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry