reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Necia super że jesteś juz w domku po w[SUB][/SUB]oli wszystko bedzie dobrze napewno!!
Slepy a jaką karuzele dostanie?
U nas dzień przylepy tulasek z niej tylko u mnie jej najlepiej i nawet spi na mnie niedługo mi reklamy odpadnie:-) bo już 1.5h :-)

Sleepy ja mam taką!! :-D U mnie się sprawdza, bo jest bardzo duża i super przykuwa uwagę malucha :tak:

Atan to ja mam prawie tak na co dzień :-D Dzisiaj Konrad sam sobie śpi ale z reguły woli u mamusi na rękach ;-)

Netka ja już ci pisałam smsami jak bardzo się cieszę ze wróciłaś i jesteś cała i zdrowa!! Buziaki kochana! Odpoczywaj sobie :tak:

A my wróciliśmy ze sklepu! Kupiliśmy tą maskotkę szmacianą dla Konradka:
images.jpg
No i dwie paki pampersów: Prenium Care - na teraz żeby tą pupkę wyleczyć i na potem Activ baby :tak:

Fajnie było... kupiliśmy troszkę pierdołek do domu i.....JUTRO JEDZIEMY NAJPRAWDOPODOBNIEJ KUPIĆ SOFĘ DO POKOJU!!!!! :-D Cieszę się jak głupia!! No i trzeba będzie niedługo kupić dywan... bo ten jest zniszczony, ale jeszcze troszkę bo chcę trafić akurat w czas kiedy Konrad zacznie raczkować :tak:

fifka: no fajna ta maskotka, mała rzecz a cieszy, a sofę jaką kupujecie, macie juz upatrzoną? Jak moge ci coś doradzić to zanim się zdecydujecie na dany model to posiedźcie na niej w sklepie jak jest mozliwość, bo powiem ci ze jak my kupowaliśmy to bardzie wiadomo na wygląda patrzyłam niby przysiadłam na niej i wydawała sie wygodna, ale w praktyce to powiem ze niewygodnie sie na nije siedzi dłużej, nawet jak goście są to się kręcą bo ładna jeast ale nie do długoego siedzenia

slyp:
no supr prezent dal synia w nagrodę za terminowe przyjscie na swiat ;-). ja sie jeszcze nad takimi zakupami nie zastanawiałam, jak juz w koncu urodze ,wróce do domu to sie zastanowie co mi sie jeszcze przyda

Lamiav mamy upatrzoną ale idziemy jeszcze popatrzeć :tak: To bardziej wersalka niż sofa... no i jest wygodna bo moja mama ma jaki model w domu :-) Ja teraz śpie z Konradem na takiej 20paro letniej... wkurza mnie jak nie wiem i postanowiliśmy ze pieniążki z chrzcin przeznaczymy na ten zakup bo ja się wykończę na tej...

fifka; ano to dobrze, ze masz gdzie wypróbować, nasz jest nowa bo w sumie mieszkamy tu no na wakacje bedzie 3 lata, ale wywaliłabym ja i kupiła nowa,nieststy musi sie troche zużyć :-)

Od pół godziny mam cały czas napiety brzuch od góry do dołu, ale jakoś nie boli ciekawe czy t coś znaczy czy nic, jutro i tak do gina jadę to jestem ciekawa co mi powie

no powiem ci że jestem tak wyluzowana że aż sie sama sobie dziwię, skąd u mnie taki spokój, jakoś strachu nie ma, wiem że mam urodzić i tylko tego chcę, jedyne o czym mysle to zeby dzidzia była zdrowa, a tak to mogłabym sie rozłożyć już tu i rodzić :-D.
Jedyne co mnie przeraża eszcze to mój apetyt jem jak dzika świnia i nie moge się opanować :no:

reklama
fifka: wiem że masz, bo już mi donieśli:) Zazdraszczam:zawstydzona/y: Kanapą proszę się oczywiście pochwalić zaraz po przywiezieniu do domu!;)

lam: jedz jedz, a jak ci coś dobrego zostanie to prześlij mi,ja się tym zajmę:tak:

a właśnie.. natkusia.. jak twój mazurek?:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry