reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sleepy, teściowa to ma za garażem kotłownię :P od razu na salony ją chcesz wpuszczać ;) a poważnie, nie jest aż tak źle, ale kwiatków za fotelami to sobie nie postawię :P

reklama
Hahaha Sleep z tą teściową to dobre :-D

Jak to mówią nieszczęścia chodzą parami! Ja bym to dostosowała do "wydatki chodzą parami" :dry: właśnie chciałam poodkurzać i jakoś tak nieciągnął śmieci ten mój odkurzacz, no i nawet nie zdąrzyłam poodkurzać tej mojej mega wielkiej sypialni i padł!!!!!!!!!!!!!!

mag: takie myśli to z miłości..:zawstydzona/y:;-) A co to się z odkurzaczem stało? Na dobre umarł?

Kwiat: No a widzisz! dobre wieści:) To już wszystko na dobrej drodze, tak?

sil: przed fotelem sobie postaw, to chociaż się na nie napatrzysz;)

Sleep no właśnie nie wiem... przed chwilą znów się włączył, poodkurzałam minutę i to samo - padł!! :confused2: ale w ogóle jakoś tak słabo chodzi... chyba już nic z niego nie będzie...

reklama
Sil u mnie karmi wpływa super na laktację! jak któregoś razu parę dni nie piłam to wyraźnie czułam ze mleka jest mniej. A jak wypije wieczorem to w nocy piersi mam jak kamienie od nadmiaru mleka dlatego mogę je pić tylko z rana. :tak:

Miq tak jak Sil piszę. Laktacja to w dużej mierze głowa :-) Początki bywają trudne i często wymagają dużej siły woli, ale w większości przypadków jeśli się chce to da się radę! ;-)

Magdalena o masz.... zawsze tak jest ze jak bieda to już na każdej linii... :no:

Kwiatuszku życzę ci żeby w końcu znaleźli przyczynę i żebyś mogła ją szybko zlikwidować i zajść w ciaże :tak: No i kciuki za jutrzejszą wizytę, zeby poszła po twojej myśli!!!

Ja właśnie kończę robić obiad, mąż właśnie wrócił z pracy no i niedługo jedziemy na zakupy :-D i może zajedziemy do Banku wpłacić pieniążki z chrzcin :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry