S
Silmiriel
Gość
Natkusia, będzie pasować, bo to niebieskie na tym czymś to jest przejściówka do normalnego smoka
, góra ma rozmiar smoka
Fifka, no Domi ważyła 5960 20 marca, teraz na pewno przeszła 6, ale ona szczuplutka, a długa
nie martwię się absolutnie, bo wiem, że każde dziecko inne, moje akurat takie 
O domu to ja nie chcę myśleć, w samą ziemię poszło 130 tysięcy, a gdzie reszta? Mnie dobija, że każdy krok ma swoje ogromne złe strony, kredyt źle, bez jeszcze gorzej, o hipotece mówię
Fifka, no Domi ważyła 5960 20 marca, teraz na pewno przeszła 6, ale ona szczuplutka, a długa
O domu to ja nie chcę myśleć, w samą ziemię poszło 130 tysięcy, a gdzie reszta? Mnie dobija, że każdy krok ma swoje ogromne złe strony, kredyt źle, bez jeszcze gorzej, o hipotece mówię
Jak na razie to tylko tłuszczyk ! :-)
muszę wybrać się gdzieś po sklepach połazić za sukienką na to wesele i przede wszystkim za jakimś prezentem! Poza tym upatrzyłam już łóżeczko turystyczne na Allegro i też je muszę zamówić bo moja mama nie będzie miała gdzie go położyć spać...! Co prawda łóżeczku i tak planowaliśmy kupić ze względu na wyjazdy w góry ale w późniejszym terminie! Wydatków w tym miesiącu, że głowa mała! Będziemy musieli pożyczyć od naszego syna (z pieniążków ze chrzcin) 
co za człowiek, ja postanowiłam po następnym usg kupuję, łóżeczko i już a ona: "a jak coś sie stanie? po co tak szybko, przecież jak pojedziesz rodzić to my wszystko kupimy" ha ha ha bo pęknę-nigdy w życiu!
nawet sobie nie wyobrażasz jak ja potem o tym myślałam...