Okej! Teraz mogę wam odpisać!! Tak sie ucieszyłam wiadomością od
Netki ze musiałam szybko się nią z wami podzielić!!
A więc tak...:
Atanku ja się jakoś w ogóle nie przejmuję tymi kupkami... moja położna mówiła ze jak się karmi piersią to te kupki mogą być różne i w różnych odstępach czasu. Ostatnio Konradowi się te kupki zmieniły... wcześniej wyglądały jak nieścięta jajecznica a teraz jak taka pomarańczowa papka... a mała była płaksa i przylepka bo za dużo wrażeń miała, tak jak Konrad też to przeżywał. Dla takich maluchów to wielkie przeżycie
Aga wieki cię nie było!!!!Co tam u ciebie???? Jak starania!!!!!!????? Tęskniłam za tobą!!!!!!!!!!!!!!!
Natkusia kciuki trzymam za waszą wizytę!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wysyłam ci na PW mój nr telefonu żeby był z tobą kontakt bo nie wiem czy ktoś z forum ma!
Gocha przybierać zaczniesz dopiero później!

a jak brzuszek? Urósł troszkę?? :-)
Hej
Lamiav! Jak się czujesz??? Tu już na wylocie!

Teraz staraj się organizować sobie jakieś dyżury zebyś nie zostawała za długo sama... bo jak się zacznie to samej będzie ci ciężko... Jak mi wody odeszły a nie miałam nic na koncie żeby zadzwonić to myślłam ze te kilka metrów nie przejdę żeby powiadomić teściów!

Jak skurcz chwyci taki PRAWDZIWY PORODOWY to składa się w pół... - przynajmniej mnie... i te skurcze wcześniej co latałam po szpitalach to było nic...
No... a u nas spokojnie! Wczoraj z mężem jak wariaci szukaliśmy otwartego sklepu żeby kupić większe pieluszki... Konrad ma pieluszkowe zapalenie skóry ale co dziwne nie na pupce a w miejscach w których pieluszka przyciska ciałko - pachwinki i przód w miejscu gdzie idzie pasek uciskowy pieluszki. Wczoraj się pogorszyło bo podczas chrzcin mały dodatkowo się tam bardzo przepocił bo było gorąco a on był ciepło ubrany w tym garniturku... mam jeszcze pół paczki pieluch 2 ale jednak nie będę na siłe ich zużywać, bo jak sie okazało po założeniu większych pieluszek zapalenie prawie znikło! skórka już nie schodzi i co najważniejsze przestało go boleż. Więc dzisiaj jedziemy kupić dużą pakę pampersów, bo kupiliśmy paczkę Happy tylko 13 sztuk, bo takie były w aptece a te 2 komuś najwyżej oddam z ubrankami.