reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć :-) Nie było mnie u Was ze sto lat ;-)
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom!! (z tego co udało mi się nadrobić - Netce i Zafasolkujęodzaraz) :-)
Z tego co nadrobiłam widzę ze same wcześniaki ostatnio się rodzą. Śpieszy się maluszkom na świat :-)
Buziaki dla Łucji i Małgosi :*
Fifka, Atan - pięknie Wasze maluchy wyglądały w ten ważny dzień! :tak:

Fifka w kościele spala cały czas w domu tez tylko jak w zegarku budzila sie co 2 h na jedzenie jadła w spokoju bo ja do pokoju zabieralam a zasnela po polnocy sama padla i spala prawie do 5 potem już gorzej bo dostała małego rozwolnienia ale o 15 sie skonczylo i wiecej nie bylo a do 15 w sumie tylko 4 kyoku w tym tylko pierwsze luźne bardzo ale na szczescie żółte więc coś zaszkodziło co zjadlam.. i byla przez to dzis taka lekko marudna i przylepa i spala w dziem w sumie policzac tylko 4h ale. Tak po 30 minut i koniec zaraz będzie karmienie i usypianie wiec dobranoc

Cześć :-)

Święta, święta i po świętach :-D

Fifka Atan Maluszki przepiękne! Cieszę się, że udały Wam się tak wielkie uroczystości :-) Buziaki dla Konrada i Amelki :*

Netka widać, że Gosia jest silna. Dacie radę :* Trzymam mocno &&&&&&&& za Was :-)

Cześć Fasolka :-) jak tam malutka Łucja? Chwal się kiedy wracacie do domu :>

Lamiav! Jak tam kochana, dzieje się coś? Całe święta myślałam o Tobie :-D

A ja dzisiaj na 15 do lekarza :-) mam nadzieję, ze wszystko ok bo od 1-2tyg mam jakby skurczę :confused2: przez kilka sekund napięty i twardy brzuch (nieprzyjemne uczucie).. Mam nadzieję, że to są tylko te skurcze braxtona-hicksa.

Witam się poświątecznie ! :)

Lamaiv właśnie szukałam wiadomości od ciebie czy już urodziłaś, a Ty jeszcze w dwupaku !! Jak się czujesz ??
Neta super że z Tobą i Małgosią wszystko okej ! Małgośki to silne baby !!
Fifka Atan Super że dzieciaczki takie grzeczne !:-) Gratuluje udanych imprez !
Natkusia trzymam kciuki za wizytę :*

A ja Wam powiem, że się nie przejadłam w święta. Dużo rzeczy mi nie pasowało ;p, cały czas miałam zgagę i jakoś tak dziwnie się czułam. Ale cieszę się z tego faktu że nie przytyłam w ogóle :-)

cześć dziewczynki :-) u mnie słoneczko, mąz w pracy a ja z młodym siedze, to chociaż sie nie nudzę.

fifka:
konradek sliczny , na 3 zdjęciu jka dziewczynka wygląda, a niżej to jak laleczka takie ma oczka, super. No i ty pieknie wyglądałaś, a twoje włosy, dawaj trochę bo masz za dużo :-D

natkusia: powodzenia u gina, ja jutro jade do swojego i mam nadzieje ze mi powie ze cos sie akcja rozwija :-) bo jak na złość nic mi nie jest, skurczy brak, w ogóle czuje sie jakbym miała tą ciąże nosić jeszcze wieki :-), a ty jak się czujesz? |Ja miałam takie małe skurcze od 25 tyg, i wtedy lezałam w szpitalu bo mi się szyjka zaczęła obniżać, dobrze ze masz wizytę, zbada cię gin i będziesz wiedziała co i jak.

claudusia: a ty jka lepiej już, masz jeszcze biegunkę ?

o to super , ze ją juz wypuszczają, to znaczy z miała dobre wyniki badań. Pewnie nie może sie doczekaż zeby malutką zobaczyć, ale fajnie

gocha:
a no moja mała nie chce wyjść za dobrze jej w brzuszku, tylko ja juz zmęczona, obolała i w ogóle

Okej! Teraz mogę wam odpisać!! Tak sie ucieszyłam wiadomością od Netki ze musiałam szybko się nią z wami podzielić!!

A więc tak...:

Atanku ja się jakoś w ogóle nie przejmuję tymi kupkami... moja położna mówiła ze jak się karmi piersią to te kupki mogą być różne i w różnych odstępach czasu. Ostatnio Konradowi się te kupki zmieniły... wcześniej wyglądały jak nieścięta jajecznica a teraz jak taka pomarańczowa papka... a mała była płaksa i przylepka bo za dużo wrażeń miała, tak jak Konrad też to przeżywał. Dla takich maluchów to wielkie przeżycie :tak:

Aga wieki cię nie było!!!!Co tam u ciebie???? Jak starania!!!!!!????? Tęskniłam za tobą!!!!!!!!!!!!!!! :zawstydzona/y:

Natkusia kciuki trzymam za waszą wizytę!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wysyłam ci na PW mój nr telefonu żeby był z tobą kontakt bo nie wiem czy ktoś z forum ma! :tak:

Gocha przybierać zaczniesz dopiero później! :-D a jak brzuszek? Urósł troszkę?? :-)

Hej Lamiav! Jak się czujesz??? Tu już na wylocie! :tak: Teraz staraj się organizować sobie jakieś dyżury zebyś nie zostawała za długo sama... bo jak się zacznie to samej będzie ci ciężko... Jak mi wody odeszły a nie miałam nic na koncie żeby zadzwonić to myślłam ze te kilka metrów nie przejdę żeby powiadomić teściów! :no: Jak skurcz chwyci taki PRAWDZIWY PORODOWY to składa się w pół... - przynajmniej mnie... i te skurcze wcześniej co latałam po szpitalach to było nic...

No... a u nas spokojnie! Wczoraj z mężem jak wariaci szukaliśmy otwartego sklepu żeby kupić większe pieluszki... Konrad ma pieluszkowe zapalenie skóry ale co dziwne nie na pupce a w miejscach w których pieluszka przyciska ciałko - pachwinki i przód w miejscu gdzie idzie pasek uciskowy pieluszki. Wczoraj się pogorszyło bo podczas chrzcin mały dodatkowo się tam bardzo przepocił bo było gorąco a on był ciepło ubrany w tym garniturku... mam jeszcze pół paczki pieluch 2 ale jednak nie będę na siłe ich zużywać, bo jak sie okazało po założeniu większych pieluszek zapalenie prawie znikło! skórka już nie schodzi i co najważniejsze przestało go boleż. Więc dzisiaj jedziemy kupić dużą pakę pampersów, bo kupiliśmy paczkę Happy tylko 13 sztuk, bo takie były w aptece a te 2 komuś najwyżej oddam z ubrankami. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Lamiav Mała się nie śpieszy :-) nie przyśpieszysz kochana :* przyjdzie czas to się zacznie.. ale podejrzewam, że to czekanie jest najgorsze dasz radę! .. Ja czuję się ogólnie dobrze ale zaczynam już czuć uroki ciąży: bolą plecy, biodra po nocy i coraz ciężej. No ale musiało to kiedyś nadejść ;-) Mam nadzieję, że u lekarza będzie wszystko ok :tak:

Fifka święta i szukanie pieluszek.. dobrze że Wam się udało ;-) dobrze, że już Konradowi przechodzi to zapalenie.. Kurcze jak tak Was słucham to trzeba strasznie uważać z tymi pieluchami.. Ja już mam z kilkoma dziewczynami wymienione nr ale cieszę się, że i z Tobą ;-) puściłam Ci pi ika z końcówką nr 764.

Netka wieści super! Teraz musi iść tylko z górki :*

Dziewczyny chcę w tym tyg kupić laktator ręczny z Avent ale są dwa rodzaje i nie wiem który, nawet nie wiem czym one się różnią :confused2:
1. LAKTATOR PHILIPS AVENT VIA + POJEMNIKI *BPA FREE* (2243884166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2. LAKTATOR RĘCZNY PHILIPS AVENT ISIS 0% BPA +BUTELKA (2243884059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pierwszy wydaje mi się lepszy ale nie wiem. DORADŹCIE!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry