reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziurka super że dodałaś zdjęcia Małgosi ! Ale jak na wcześniaka to duuża dziewczyna !! Super !!
Magda ślicznego masz synka i jaki silny !! :-)

Dziewczyny chciałam Wam życzyć smacznego jajka i Wesołego Alleluja !! Nie wiem czy jeszcze wejdę na forum także dla wszystkich Wesołych Świąt !! Odpoczywajcie sobie !! :)

reklama
czemu tu takie pustki dzisiaj aa juz wiem weekend i swieta ida tylko ja sie nudze bo maz wszystko robi a ja z niunia w pokoju ;-) przyniosl torta maz bo jutro zamkniete aaa sliczny jest zobaczycie jutro bo juz schowany w lodowce ;-)

Małgosia sliczna i duza jak na wczesniaka sie wydaje
MAdzia fifka moja siostrzeniaca tez robila tak kupcie jak byla mala co 3 dni ale za to jak sie zrabala to kapiel musiala byc:) Kazde dziecko inaczej najwazniejsze zeby chlopców nic nie bolalo
Malutki sliczny
a mnie wczoraj napierdzielal prawy jajnik owu mialam z lewego ale juz tydzien po ale tak mam zawsze to znak ze @ niebawem zawita

reklama
Atanku ślicznie Amelka wyglądała!! No i miejsca a miejsca miała jeszcze w beciku :*:*

Konradek też już pewnie ochrzczony więc dużo buziaków dla waszych dzieciaków z okazji ich święta!! :**:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry