reklama

Starania po raz pierwszy :)

slyp: ja wciągam jak odkurzacz co z lodówki wyjmę :-) ale moge podesłać, sernika z białą czekoladą, babeczki z galaretką i kremem czekoladowym, bigosik, zupkę grocową lub barszcz biały, sałatka warzywna, boczuś pieczony, na co masz chętkę ?:-D

reklama
no jak sie jutro dowiem coś ciekawego to oczywiscie dam znac, jade rano bo musze koczować pod gabinetem żeby mnie przyją

Zegnam sie dzisiaj, bo juz mężuś jeste ,miłego wieczorku dziewczyny

Sleepy mazurek był pyyyyszny :-) i już go nie ma hihi ;-) a Ty jak się czujesz?

Netka ale przeżycia.. matko.. dobrze, że tak się skończyło i trzeba dziękować Bogu. Cieszę się, że u Ciebie lepiej :* odpoczywaj i nabieraj siły :* trzymam &&&&&&&&&&&&&!

A ja jestem po lekarzu.. Nie miałam robionego USG bo za 2 tyg idę na szczegółowe badanie i echo Michasia, poza tym Mały się wierci więc jestem spokojna. Mam przedwczesne skurcze i mam brać Mg i nospę i oczywiście dużo odpoczywać.. Szyjka jest długo twarda i zamknięta także wszystko ok :-) Aaa i muszę iść do diabetologa. W jednym wyniku mam cukrzyce a w drugim nie ale lekarz kazał iść na konsultacje i powiedział, że pewnie będę musiała przez jakiś czas sobie kontrolować cukier bez diety - lepiej dmuchać na zimne :tak:

Necia miałyście naprawdę mnóstwo szczęścia... w życiu bym nie pomyślała, że w dzisiejszych czasach ciąża może się skończyć śmiercią matki i dziecka... :dry::dry: ucałuj Małgosia od forumowych ciotek jak tylko u niej będziesz :*:*

Witam i ja dziewczyny po świątecznie :-)

Necia strasznie się cieszę,że Ty i mała macie się dobrze, strach pomyśleć co mogło się Wam przytrafić.. ale teraz wiadomo,że lepiej z każdą bzdurą zapytać swojego lekarza..

:* ja zaraz zmykam spać :-)

reklama
natka to dobrze ze na wizycie wszystko oki ;-)

ja melduje sie ze maz wrocil i niunia juz lezy sama ale jakos ciezko dzisiaj gbylo...ale dalismy rade ;-) milej nocy zycze ;-)

a fifka dzieki za wiadomosc ze nie musza byc zawsze papki bo dzis zrobila ale tez luzna ale tylko jedna i wiecej nie bylo..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry