reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

Patrycja, u mnie piękne słońce i zero chmurki. Zapraszam na spacer ;-)

Jeszcze dodam jeden mój sen, bo ciągle o nim myślę. Widziałam jak moje Maleństwo (już większe, jakby już miało z 30tyg.) szaleje w brzuchu, tak z zewnątrz widziałam nie USG, przeciągało się, widziałam przez skórę rączkę, nóżkę, czułam te wszystkie ruchy, to było wspaniałe! Wszystko piękne i takie prawdziwe, tylko ten brzuch ciążowy...................
on należał do mojego męża :eek: :-DNie przeszkadzało mi to jednak czuć wszystkiego u siebie:blink:
Fajny sen, bardzo czekam na tego pierwszego kopniaka.

reklama
Ja też już nie mogę doczekać się ruchów Malucha, co wieczór jak leżę to trzymamy z mężem rękę na brzuchu, ale wiemy, że jeszcze za wcześnie. Ale dziecko wyczuwa ciepło matki lub ojca i tak miło mi się robi jak pomyślę sobie, że być może tak "przytula" się do mnie.

A ja chyba juz coś czuję. Na pewno w środkach transportu jak miejska czy samochód mały się uaktywnia tak jakby mu się nie podobało. No i oczywiście dzisiaj rano harcował na całego:tak:

Mimii, robimy to samo. To jest takie wspaniałe!
Wczoraj miałam uczucie takiego bulgotania w brzuchu, tak jak po gazowanym napoju tylko lżej troszkę. Może to pływające Maleństwo <marzyciel>. Nie wiem jeszcze, tak pomyślałam, czekam na taki pewny znak, że to już to, na solidnego kopniaka:-)
Pozdrawiam

Nikola trzymam kciuki! Będzie wszystko dobrze. Wracaj do nas szybciutko!
debi witaj!
Majeczka trzymam kciuki!
Mamba moje Maleństwo też szaleje podczas jazdy autem, i się tak zastanawiałam czy właśnie mu się to podoba czy nie bardzo.
A co do ruchów to czuję je coraz częściej i coraz mocniej. Wczoraj jak Maleństwo kopało to mąż położył rękę, ale nic nie czuł, a ja mu mówiłam dokładnie w którym miejscu kopnęło. A mi się wydawało że jak swoją rękę przykładam to czuję :eek: Ale widocznie mi się tylko wydaje.
A ja na śniadanie zjadłam już cebularza :-) Wprawdzie wczoraj cieplutkie były o niebo lepsze, ale ten też pycha :-)

Witam i ja się z Wami. Dzisiaj juz słoneczka nie ma u mnie za oknem. Oj źle mi się wstawało...

Mam dziś straszną ochotę na kluski leniwe....z masełkiem i z bułeczką.....mmmmmm.....ale nie powinnam, cukier po takiej bombie pewnie podskoczy mocno.

A ja dziś znowu przed kompem....sporo zdjęć czeka......
A tak na marginesie to zapraszam Was na mojego bloga: MONIKA KEGEL fotografia

Miłego dnia:-)

Bellka u mnie jak maluch się rusz i jak przyłożę rękę to przestaje.Takie smyranie jest bardzo milutkie ,później w III trymestrze to już można odczuć ból,pamiętam jak synuś masakrował mi żebra nóżkami :-D

reklama
Do góry