reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

uff wreszcie Was doczytalam :)
ja tez nie lubie durexu bo mnie po nim piecze, teraz tylko sex z wazelina zeby sucho nie bylo dopoki nie kupie jakiegos porzadnego plynu.

pipa mnie strasznie boli w nocy podczas przekrecania sie i wstac jest strasznie ciezko. w dzien pipa tez boli - non stop boli podczas chodzenia, no jaka tam cholera w niej siedzi hehe

ja dzisiaj tez do fryzjera ide i jak wroce to moge juz rodzic hehe przynajmniej bede wygladala jak czlowiek :)

reklama
annte - sala faktycznie "pienkna" masakra :-:)-( może lepiej wybierz inny szpital, bo jak patrzę na te zdjęcia to mi tam tylko karalucha ruszającego wąsikami brakuje :eek::eek::eek:

U mnie w szpitalu na porodówce jest jeden fotel porodowy i jedno łóżko, rozdzielone parawanem... I ja się tak zastanawiam - jakby się zdarzyło więcej rodzących, to jak oni je zmieszczą?:confused::confused::confused:

Witam w ten szary, leniwy dzień. Mam podobnie jak Katasza - widok za oknem nie zachęca mnie do działania. Mimo tego coś robić trzeba i już nieco dziś ogarnęłam, nastawiłam pranie i przysiadłam na chwilę nadrobić co nieco.

Suse nieźle się uśmiałam z opisu Twojej teściowej :-D:-D:-D

Zgodzę się z elvie, że mając już jeden poród za sobą inaczej odbiera się relacje innych matek z sali porodowej ;-)

Pieszczoszka musi być Ci naprawdę ciężko, ale niebawem będziecie w komplecie. A kochać kogoś tak mocno? Dziecko jest dla nas całym światem, słów brakuje żeby opisać takie uczucie :).

Fiore cieszę się, że z Leo lepiej, oby tak dalej!!

Agasim kciuki za Was.

Andav współczuje nieprzespanych nocy i niestety wiem jak to jest leżeć nie tylko 4h i mysleć, ale leżeć kilka tygodni i myśleć.... Nie wkręcaj sobie tak złych scenariuszy. Poród boli, bo boli, ale ten ból szybko się zapomina - naprawdę! Też miałam czarne wizje - moja matka przy pierwszym porodzie bardzo się męczyła, moja siostra to samo i byłam przekonana, że mnie też to czeka. Okazało się, że urodziłam dosyć szybko i mimo niezłego popękania (synek poza główką dołożył jeszcze rączkę) jakoś przez to przeszłam. Jak już pisałam o bólu sie zapomina, ciało sie goi - wszystko do przeżycia ;). Głowa do góry i nie nakręcaj się.

Clue zdrówka dla synka.

Annte ja nie mam problemu z wyborem szpitala, bo u nas położnictwo tylko w jednym ;-). Co do obrzydzenia, to jak tak często mam, jak leżałam to nawet wychodząc spod prysznica juz czułam się brudna. Nic na to nie poradze. nie narzekałam, ale tak już mam :D. Jeśli nie muszę, to nie dotykam niczego i zdecydowanie wolę korzystać z własnej łazienki :-D

Za wizytujące i potrzebujące trzymam &&&&.

czytając wieści o Leo az sie poryczałam:) jestem pewna że zarówno Leo jak i Laura będą jutro w domku:) Dzielne te nasze Maluszki:) oby jak najwiecej dobrych wiesci sie tu u nas pojawiało:) oby same dobre:) ale mi się humorek poprawił:)

pieszczoszka ty to lubisz adrenalinę:-D:-D nie przejmuj się wszystko się zagoi jeszcze możesz do playboya wastrtować:-D:-D:cool2:
co do teściowych to ciekawe czy o nas też synowe będą tak pisać że my potwory brzydkie i tak dalej:-D:-D:-D choć nie powiem moja teściowa spoko ale mogłaby być też bardziej urodziwa:-p

he he do playboya :-D:-D dobre;-)
Mam nadzieje,ze te szwy szybko sie rozpuszcza a te wielkie rany sie zagoja.. szczegolnie ta wielka cieta rana BOŻE !!!!:szok: Sporo mleczka poodciagałam dla mojej Laleczki. o 15 jade nakarmić ją .. Juz nie moge sie doczekac!!!:-D

reklama
pieszczoszka przeczytalam relacje z porodu... i nie powiem, kurw... mnie wziela:/

Dlaczego szpital nie ma zzo i kobieta nie moze rodzic po ludzku?????!!!! no i te spacery, skakanie na pilce w trakcie skurczy?!! ja kroka bym nie zrobila, a jak probowalam to lezalam na podlodze...
Moja kuzynke tez meczyli cwiczeniami, pilka, spacerami i tez bez znieczulenia.
Maprawde cisnienie mi sie podnioslo co za szpitale sa w PL i co za personel...jeszcze ci studenci!! kobieta umiera z bolu a tu teatrzyk :/

Pieszczoszko bardzo wspolczuje, krocza nie ogladaj jeszcze, niedlugo bedzie z powrotem piekne!
No i trzymam kciuki zeby Laura byla z Toba za chwile! :*

Do góry