reklama

Maj 2012

reklama
Andav ja właśnie na razie tylko myślę, nie wiem co będzie jak dojdzie do tych igraszek, bo czuję się jak słonica :)
Co do zapalenia, to najlepsze jest to, że przy badaniu gin. lekarz i położna stwierdzili, że jest zapalenie, a dr ordynator jeszcze mnie ochrzanił, że mam nadżerkę nieleczoną i mam pretensje,że przy badaniu doszło do krwawienia. Mówię mu, że całą ciążę leczę to cholerstwo i nic, zapalenia nawracają. Ale dyskutuj z dr ordynatorem. Z posiewu z szyjki macicy wyszło, że flory patogennej nie wyhodowano, tym się pocieszam.
A co do recepty, to:
a) żeby dostać ją od mojego gina muszę jechać prawie 40 km i zapłacić 80 zł + paliwko
b) żeby dostać ją ze szpitala muszę jechać w sumie mniej, i nie wiem czy ją tam dostanę bo ten szpital to dziwny twór a pracujący tam lekarze to już szok
W poniedziałek mam wizytę z położną.
Chyba i tak zadzwonię do tego szpitala, bo robili mi odczyn Coombsa, ale wyniku nie dostałam :eek: Mówię Wam, ten szpital to szok, jak mój R. do mnie przyjechał to kazał wypisywać mi się na żądanie. A ja na prawdę nie jestem wybredna. Nie mam jak zrzucić zdjęć z komórki bo bym Wam pokazała, jakie mogą być super warunki.
Fakt, miałam salę jednoosobową z tv, ale brzydziłam się pójść do toalety i cokolwiek dotykać.

annte to jak mozesz to na poród jedz gdzie indziej byle nie tam:eek: :no:a ten ascofer to mysle ze dali ci zapobiegawczo bo 3 *1 to wlasnie taka dawka, kiedys tak bralam a ze nie pomoglo to teraz biore 3*2 ale to dlatego ze mialam anemie .no i juz wyniki dobre :tak:

Witajcie ;-)

Pieszczoszka - mam nadzieję, że Laura już jutro wyjdzie ze szpitala i będziesz mogła mieć ją już tylko dla siebie, głowa do góry, będzie na pewno dobrze :tak:

annte - co do żelu intymnego nie pomogę, bo mnie one niestety nie bardzo służą (raz próbowaliśmy jakiś z Durexa i skończyło się tym, że mnie zaczęło tam być gorąco i szczypać :confused: ja to jakaś dziwna jestem chyba :-D).

Mnie też odszedł czop (w zasadzie nadal odchodzi), ale jak czasami oboje mamy ochotę, to się specjalnie nie powstrzymujemy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a, że mamy, to ze 3 razy w tygodniu coś tam się dzieje...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wiem, że po porodzie zatęsknię za sexem w ciąży :tak::tak: :-D

M odebrał moje wyniki dzisiaj - mam lekko podwyższony ALAT (norma 33, ja mam 34). Czyli - prawdopodobnie podrażnioną mam wątrobę, stąd swędzenie, na szczęście nie zżółkłam i nie mam jakichś kosmicznych wyników. Dzisiaj po południu wizyta, dowiem się co robimy dalej.

Miłego dnia :-)

U nas seks to był ostatnio w listopadzie :szok: a tak to tylko jakieś igraszki małe i to przeważnie w jedną stronę, bo ja jakoś zupełnie nie miałam fizycznych objawów podniecenia i chęci opadały.
Także zazdroszczę.

Udało mi się zgrać fotki przykładowe z mojej vip - owskiej sali szpitalnej na patologii ciąży w moim powiatowym szpitalu.

16042012147.jpg16042012148.jpg16042012149.jpg

Ostatnia edycja:
U nas sex był ostatnio miesiąc temu ale za to namiętny ;) Teraz posucha bo W. ma opory. Ale chyba jak wrócę do domu po tym remoncie to go zmolestuję :) Bo po porodzie to tym bardziej będzie embargo.

W listopadzie :szok::szok: nie wytrzymałabym :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D ale ja to mam temperament i nic na to nie poradzę :-D czułam się strasznie, kiedy na początku ciąży miałam zakaz - ponad 3 tygodnie :szok::zawstydzona/y:

Pieszczoszko - mówią, że seks potrafi przyspieszyć, więc może... Ja zwykle "po" jestem trochę spanikowana, czy zaraz się nie zacznie hehe :P:P:P:P

wczoraj dowiedziałam sie od lekarza, ze podczas burzy poródówki sa zapełnione po brzegi:) smiał sie ze nie jest to wytłumaczalne do konca, pomijajac roznice cisnien, ale przez swoja wieloletnia praktykę własnie taka prawidłowosc zauwazył:) a weekend zapowiada się burzowo, jest wiec nadzieja ze rozpakowanych majówek po weekendzie bedzie wiecej:) oby tylko tych które chcą sie już rozpakowac:)

reklama
No my jakoś daliśmy radę, musieliśmy. Najgorsze jest to, że jak o tym myślę to mam wielką ochotę a jak przychodzi co do czego to emocje opadają, sucho, ciasno i do d....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry