reklama

Maj 2012

Mi tez sie wydaje, ze w sumie bym chciala, ale przez ostatnie miesiace jakos determinacji z obu stron brak :P raptem 2 razy w czasie ciazy... U meza temperament sredni, u mnie wiekszy, ale jakos chyba len jestem :P Juz pomijam, ze teraz to juz zwyczajnie ciezko, brzuch latwo twardnieje. No i motywacja trzymania malucha w brazuchu jest, wiec juz nie zrobie nic, co probowaloby go wykurzyc. Przeprowadzka i narodziny synka juz po niej to priorytet.

reklama
Ja w ciazy z małym tez pod koniec kochałam sie z moim M no i tez dwa dni pozniej odszedł czop i na porodówce wylądowałam/ale to było w 38 tyg. Wczoraj mielismy napad. Ale zatrzymałam sie . Poczekam do wtorku:tak: az 37 sie skonczy i wejde w 38 tydzien.

U nas seks to był ostatnio w listopadzie :szok: a tak to tylko jakieś igraszki małe i to przeważnie w jedną stronę, bo ja jakoś zupełnie nie miałam fizycznych objawów podniecenia i chęci opadały.
Także zazdroszczę.

Udało mi się zgrać fotki przykładowe z mojej vip - owskiej sali szpitalnej na patologii ciąży w moim powiatowym szpitalu.

Zobacz załącznik 457302Zobacz załącznik 457303Zobacz załącznik 457304
o Matko Boska..........To jakis zart??????????:szok:
:szok::szok::-Dsala V.I.P. nie ma to tamto,mucha nie siada.....bo się boi:szok:

teraz jak juz urodzilam Mój S nie moze sie przyzwyczaić ,ze w brzuchu juz dzidzi nie ma.Przyszedl z pracy i przytulił mnie ostrożnie uważając na brzuch ehehe powiedzialam ze juz nie ma tam dzidzi a on sie zapomnial..wczoraj jak jechalismy do Lauruni do szpitala najechał autem na dziurę i zaczol przepraszac i sie pyta czy ww porządku ... heheh:) i ogolnie autem jechal chyba z 20 na godzine bo jak bylam w ciazy nie pozwalalam mu jezdzic szybko :) ciekawe kiedy mu to minie..

zdjecia sa masakryczne, w zyciu takiego syfu w zadnym z okolicznych szpitali nie widziałam, wiadomo luksusow nie ma ale to jest jakas paranoja ze sanepid dopuszcza w ogule do uzytku ten szpital i oddział. Cos strasznego az mna wstrzasneło.
A u nas tzn u mnie temperament jakos opadł na dnie, za to moj maz na maxa pobudzony ale nic z igraszek nie ma bo mam tak ciasno na dole ze sex az mi bol sprawia, wszystko jakies tam ukrwione i spuchniete, nawet gin mi powiedziała ze mam tam wszystko nabrzmiałe...i jak tu sie kochac :eek::no: i jeszcze miec przyjemnosc z tego. załamka
Fiore trzymam kciuki za jutrzejsze wyjscie ze szpitala

Ostatnia edycja:
annte szpital masakra !!!

co do sexu to mi temperament sie wlasnie zwiekszyl, myslalam ze z tym brzucholem to nie bedzie mi sie chciało....a tu male zaskoczenie :tak: na Micha tez nie moge narzekac bo cale szczescie tez ma ochote :-) a mi sie wlasnie wydaje ze ja nie jestem tam ciasniejsza, nie mialam nigdy problemu z suchoscia czy bólem ;-)

Pieszczoszka no Sebcio martwi sie o ciebie :tak: tyle juz mialas bólu ze stara sie napewno ci ulzyc teraz jak moze ;-) tylko pozazdroscic chłopa ;-)

Zdjęcia są z patologii, porodówka jest "odmalowana". Sala do porodów w kafelkach, dwa łóżka obok siebie przesłonięte parawanem, jak spod prysznica. Nie wyobrażam sobie tam porodów rodzinnych. Do dyspozycji jedna piłka i jeden worek sako -w wow. Na porodówce sale 3 - 4 osobowe, wiec nie ma się dzieci przy sobie, są w oddzielnej sali, ale nie wiem jakie tam panują warunki. Jest po prostu masakra. Jednym plusem to bardzo miłe i pomocne położne. Ale jak dla mnie to za mało.

Teraz byłam w toalecie i na wkładce brązowe upławy, ale wydaję mi się, że to jeszcze po tym krwawieniu. Wczoraj już było czysto. Oj, jak nie urok to uroda.

reklama
hej majówki
fiore oby było tak dalej &&&&&
agasim &&&&&
i oczywiście wszystkie potrzebujące
annte no nieciekawie to wygląda na tych zdjęciach
pieszczoszka Laurunia piękna napewno ją niedługo będziesz mieć przy sobie
co de sexu to ja nie ryzykuję do 16 maja muszę wytrwać czyli do przyjazdu mojej mamy ale od 16 jazda na maksa:tak: tylko że to już będzie 39 tydzień dlatego muszę się oszczędzać.
Jeżeli chodzi o pierwszą ciąże to żadnych objawów nie czułam przy drugiej to samo a teraz jak na złość mocny ucisk główki mocne twrdnienie brzucha oby tylko wcześniej nie wylądować na porodówce:tak: chociaż planować to można hehehe
miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry