reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Grzanka, stracony nie stracony, sama ciągle mówisz że po ślubie się pewnie uda i tak pewnie będzie!
Będziecie mieć całe noce ze sobą i nikomu nic do tego co będziecie robić wtedy pewnie się szybko uda;)
Mgiełka, a u Ciebie z tą temperaturą faktycznie jakoś dziwnie się zachowuje, może gin to jakoś wyjaśni.

a właśnie, czy umiecie może jakoś ten wykres wydrukować??

witajcie:)
u mnie dziś też piękna pogoda od rana, ciepło, słonko, ptaszki śpiewają:)

Agnieszka powodzenia na kontroli, wierzę, że nie będzie żadnych przeciwwskazań do staranek i będziecie mogli swobodnie działać:)

Grzaneczko Twoja tempka jeszcze nie przekroczyła powyżej niższych więc bądź dobrej myśli:)

a mi chyba termometr nawala coś tzn dziś dopiero zaczął więc muszę iść po nową bateryjkę i do apteki po oeparol bo się mi skończył;)

Bzibzioku skopiuj go i wklej do worda np a potem drukuj:) tak mi teraz przyszło do głowy, choć nie próbowałam - niemniej kopiuj-wklej robiłam:)

albo drukuj stronę.. może się da.. hm..

Sihay, tak wcześniej zrobiłam, ale do worda mi się wkleja z ciemnym tłem i nie widać zbyt dobrze, myślałam że może jest jakaś opcja ze strony druku.
Miałam iść dzisiaj do gina, a chyba mi się nie uda. Bo się umówiłam na 13:30 myśląc, że pojadę wracając od klienta, a klient mi wizytę odwołał - więc nici z tego bo w dodatku nie mam samochodu bo jest u blacharza.
Więc chyba gin dopiero w przyszłym cyklu wypadnie po @.

A czy miałyście różyczkę? bo ja sobie ostatnio uświadomiłam, że różyczki to ja nie przechodziłam i chyba powinnam się zaszczepić.

witajcie :-D

dzisiaj jestem w domu bo fatalnie się czuję i nie miałabym mocy wsiąść do auta.... znów cholernie boli mnie podbrzusze... :-( do tego głowa i ogólnie BLE :baffled:

Tiluchna
trzymaj się cieplutko i głowa do góry!!!

Tiluchna, mam nadzieję, że Twoje problemy rozwiążą się i szybciutko do nas wrócisz

Grzanko, jeszcze nic straconego:) A te Twoje temperatury z 17 i 18 kwietnia to zaburzone przypadkiem nie były? Nawet zwykłe przeziębienie może czasem zaburzyć albo pół piwka...
A Twoja tempka to jeszcze nie jest wyżej. Wysyłała Ci któraś z dziewczyn broszurkę? Czytałaś ją? Tam jest naprawdę ładnie wyjaśnione co oznacza tempka wyżej i kiedy możemy powiedzieć, że jest wyżej. A pomijając to to największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest od dwóch dni przed owulacją do jednego dnia po. Więc to nie jest tak, że jak przegapimy sam moment owulacji to już nie ma szans:) Działaj jeszcze jak tylko będzie okazja. Skoku temperatury jeszcze nie miałaś:)

Mgiełko u Ciebie może jeszcze jutro skoczy:) Głowa do góry:)

Bzibzioku:) wejdź w zakładkę moje cykle i kliknij takiego ptaszka, strzałeczkę czy jak to tam nazwać, w pierwszej kolumnie (przed lp) i rozwinie ci się pod spodem coś, między innymi wersja do wydruku:)

A ja byłam u lekarza i okazało się, że mam szmery w płucach, jadę później na prześwietlenie. I kolejny tydzień zwolnienia dostałam. Do lekarza mam 5 minut drogi a spociłam się jak świnka... i osłabiona taka jestem, że 20 minut nie mogę posiedzieć.

Ostatnia edycja:
O widzisz Myniuniu, właśnie dokładnie o coś takiego mi chodziło!!!!!!
A mogłam sobie tego szukać....ukryli to strasznie.

A własnie Grzanka, nie miałaś jeszcze śluzu ala białko jajka więc jest jeszcze szansa:) MOże to dopiero teraz idzie w górę, zobacz u mnie było podobnie Obserwacja cyklu - enpr.pl, w 13 dc temp poszła ciut w dół a potem dopiero w górę i owulacja dopiero koło 17 dc była.

reklama
Myniu Ty to jednak jesteś niezastąpiona tu:) nasza prywatna pomoc, w wykresach, tempkach, drukach;)

Bzibzioku ja też miałam różyczkę....i ospę nawet;]

goko - kładź się i odpoczywaj:)

a nam znów wiercą tym razem po ścianach z zewnątrz bloku - okazuje się, że robią monitoring i... prace przewidziane są do 18 maja:| mam nadzieję, że nie będą wiercić tyle czasu... dziś już zaczęli.. więc ja może teraz do tej apteki, po baterie i zakupy zrobię a oni niech sobie wiercą w spokoju;)
wczoraj tak dawali, że jak koleżanka dzwoniła to się musiałam w łazience zamknąć żeby cokolwiek w ogóle usłyszeć co mówił:)

Do góry