reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
dziewczyny... ehh zycie to ciagle pasmo zmian :(
ledwo co sie do was dolaczylam musze sie odlaczyc
wydazylo sie cos zlego
godzine temu odebralam wiadomosc ktora postawila pod znakiem zapytania cale moje 'jestewstwo'
szybko musielismy z mezem przekalkulowac wszystkie za i przeciw
i niestety ale odkladamy skarania o maluszka
nie wiem do kiedy
realistycznie patrzac na co najmniej 3 lata
jesli los sie do nas usmiechnie moze szybciej

przepraszam was
bylo mi szalenie milo was choc troszke poznac
nie znikam z forum
po prostu nie bedzie mi dane zajsc w ciaze w tym roku
mysle tutaj o szczeciu moich dwojga dzieci ktore juz teraz mam

zycze Wam ogromnie powodzenia!!!!
i caluje mocno z lzami w oczach

Jejku tiluchna tak mi przykro musiało sie wydażyc coś tak strasznego że musicie odłożyć staranka tule cię mocno i poplacz bo ja sama wiem jakie to przykre a wypłakanie dużo da

tiluchna: oj strasznie mi przykro :( szkoda, ale nie opuszczaj nas :)

ja to chyba jednak zrezygnuje z tego mierzenia temperatury bo mała mi nie daje ;p

Hej Kochane tak czytam i czytam, szkoda tiluchna że odchodzisz od nas ale czytaj nas jak będziesz miała okazję,
moj kochany dzisiaj wrocil do domu po nocce poleżałam z nim kilka minut i uciekłam bo musi biedny wstać wcześniej niż normalnie tzn. na 13:00 mam dzisiaj wizytę u terapeutki wiec biedulek musi wstać o 12 :|
dzisiaj tempka wyżej więc pewnie po Owu jestem, no nic nie było okazji sie potulić ani przed nocką ani na rano...
kolejny cykl stracony :(

witam :)
u ciebie kochana słońce a u mnie znowu szaro i pochmurnie mam nadzieje że popołudniu będzie ładniejsza pogoda
ja dzisiaj idę do lekarza na kontrole po mojej stracie i mam nadzieje że wszystko jest ok i zaczynam działać , jeszcze tylko porobię jakieś badania , chociaż przy pierwszym poronieniu się podobno nie robi zobaczymy co mi powie

reklama
Czesc dziewczynki u mnie pracowity dzien dzisiaj, tempka mnie dobiła dziś rano, nic nie kumam chyba w poniedziałek wale do ginekologa i tak kazał przyjść sprawdzić czy pęcherzyki pękły czy nie ma torbieli

cmoki dla wszystkich, mnie nadal bolą jajniki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry