Tiluchna, mam nadzieję, że Twoje problemy rozwiążą się i szybciutko do nas wrócisz
Grzanko, jeszcze nic straconego

A te Twoje temperatury z 17 i 18 kwietnia to zaburzone przypadkiem nie były? Nawet zwykłe przeziębienie może czasem zaburzyć albo pół piwka...
A Twoja tempka to jeszcze nie jest wyżej. Wysyłała Ci któraś z dziewczyn broszurkę? Czytałaś ją? Tam jest naprawdę ładnie wyjaśnione co oznacza tempka wyżej i kiedy możemy powiedzieć, że jest wyżej. A pomijając to to największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest od dwóch dni przed owulacją do jednego dnia po. Więc to nie jest tak, że jak przegapimy sam moment owulacji to już nie ma szans

Działaj jeszcze jak tylko będzie okazja. Skoku temperatury jeszcze nie miałaś
Mgiełko u Ciebie może jeszcze jutro skoczy

Głowa do góry
Bzibzioku
wejdź w zakładkę moje cykle i kliknij takiego ptaszka, strzałeczkę czy jak to tam nazwać, w pierwszej kolumnie (przed lp) i rozwinie ci się pod spodem coś, między innymi wersja do wydruku
A ja byłam u lekarza i okazało się, że mam szmery w płucach, jadę później na prześwietlenie. I kolejny tydzień zwolnienia dostałam. Do lekarza mam 5 minut drogi a spociłam się jak świnka... i osłabiona taka jestem, że 20 minut nie mogę posiedzieć.