reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho - autobusem to bym się nie odważyła jechać, słabiak ze mnie straszny teraz :-D Dziadek mi za szofera robi jak muszę gdzieś podjechać, chociaż w samochodzie nawet nie czuję się już komfortowo...

reklama
Ciacho wypluj to ze w ten weekend:baffled: ja bardzo chetnie dam urodzic najpierw Yoli tak jak bylo ustalone hehe. nie ma innej opcji. ale tora juz sciagnieta jednak i sie pakuje bo i tak trzeba.

a IP dzisiaj po mnie a wlasciwie razem ze mna byla jeszcze inna dzieczyna tyle ze pare dni starsza ciaza i sie zastanawialam czy to moze Marisamm ale tamta miala 21 lat i mi sie jakos za malo wydawalo a nie bede sie kazdej w 35 tyg ciazy pytac :D

Yola ja mam termin do urzedu pracy na 8.06....:/ ciekawe jak ja to mam niby zrobic. powiedzieli ze jak urodze to mam zwolnienie w szpitalu wziac specjalne do PUP i wtedy mamy macierzynski bezplatny ale przynajmniej nie musimy tam chodzic przez pare miesiecy

Hmm no marisamm nam się do wieku nie przyznała, więc kto wie :-) Ja ją odebrałam jako koło 25, ale to ciężko wyczuć przez neta...

blond - a to i tak nie trzeba się tam co miesiąc pojawić, żeby ubezpieczenie podbić? Mi też powiedziała, że jak urodzę wcześniej to mam jakiś papierek ze szpitala zanieść i macierzyński na 20 tygodni. Ale o to ubezpieczenie zapomniałam zapytać...

larvunia - mam nadzieję, że doczytałaś sprostowanie na priv... zakręcona jestem niemiłosiernie...:zawstydzona/y:

Yolanta tja, juz zapisalam, dzieki
Ciacho Fruciu kaszle... ale to przez katar. Mam nadzieję ze przez weekend go wylecze. Ale ogolenie jest ok ma apetyt i energie na szalenstwa ;-)

Hmm no marisamm nam się do wieku nie przyznała, więc kto wie :-) Ja ją odebrałam jako koło 25, ale to ciężko wyczuć przez neta...

blond - a to i tak nie trzeba się tam co miesiąc pojawić, żeby ubezpieczenie podbić? Mi też powiedziała, że jak urodzę wcześniej to mam jakiś papierek ze szpitala zanieść i macierzyński na 20 tygodni. Ale o to ubezpieczenie zapomniałam zapytać...

larvunia - mam nadzieję, że doczytałaś sprostowanie na priv... zakręcona jestem niemiłosiernie...:zawstydzona/y:
Yola z ubezpieczeniem trzeba co miesiac ale pytalam i nie musimy byc osobiscie, wystarczy ze maz czy ktos przyjedzie z Twoim dowodem i tak ksiazeczka i podbija. a wiesz to juz mniejszy problem bo te podpisywanie listy ze brak ofert pracy itd to juz osobiscie trzeba by bylo i fajnie ze nam to odejdzie na pare miesiecy. juz nie mowiac o tym ze jak by byla ofera dla nas pracy a bysmy odmowily to bysmy ubezpiecznie stracily, a tak to nikt nas nie da do pracy no miesiac po porodzie. dobrze ze ten macierzynski chociaz w takiej postaci jest.

a i mnie tu pada. bo wlasnie nas przed chwila z piaskownicy deszcz wygonil:)

Ostatnia edycja:
Larvunia i moja zaczela cos kaszlec wieczorem cholera i jakas taka byla ciepla. dałam witaminki, ale czy ja wiem, czy to cos da. zobaczymy rano. albo w nocy :baffled:

ja sie dusze, wszystko mnie swędzi. już wypiłam wapno, i trochę lepiej. powieki mi spuchły, wyglądam jak zombie. i nic antyhistaminowego nie moge wrrrrrr

Witam się wiczornie... Widze wszystkich coś lapie... Więc zdrówka dla WAS

BLOND a jaki lekarz cię badał? Ty zaciskaj zaciskaj, YOLA to już w sumie bezpieczna a ty jeszcze trzymaj!

Miłej nocki i weekendu... Aha, normalnie do du**k nakopie, tak żeście mi wizyte w pracy zapowiadały... I co? cisza... Mam nadzieje że wkońcu spełnicie swe "groźby" laski :-)

reklama
Future zdrowka dla Was!
KasiaF czesc laska :-)
...u nas tez grzmialo ale poszlo bokiem...

a to moje dzieci nocne.. Szyciaki

pozdrawiam i do poniedzialku, znikam na dwa dni, milego weekendu :tak:

Do góry