reklama
Yolanta
Kicia
Ja od paru dni mam taki "nóż w pochwie" co jakiś czas. Pojawia się i znika, gin dziś powiedział, że na tym etapie to normalne, rozciąga się tam już wszystko do kresu wytrzymałości.
Ja też tak mam od jakiegoś czasu nie raz jak mnie zakuję to aż się z bólu zwijam i właśnie pojawia się i znika i mi też gin powiedział że teraz to już normalne i już tak do końca będzie.Ja od paru dni mam taki "nóż w pochwie" co jakiś czas. Pojawia się i znika, gin dziś powiedział, że na tym etapie to normalne, rozciąga się tam już wszystko do kresu wytrzymałości.
Poczytałam co naskrobałyście, ale nie mam weny odpisywać.
Moja siostra źle się poczuła jadąc do nas i musiała zawrócić do domu, wylądowała w ośrodku zdrowia, zrobili jej EKG i zabrali do szpitala:-( Martwię się, bo ona ma wadę serca, która ostatnio nie dawała o sobie znać więc zapanował spokój, a tu znów atrakcje:-( No nic.. muszę nogi zaciskać i nie rodzić, bo jakby mnie teraz w nocy dopadło to co z Lenką?:-(Musiałabym sama rodzić, a chcę by M. był ze mną..
Moja siostra źle się poczuła jadąc do nas i musiała zawrócić do domu, wylądowała w ośrodku zdrowia, zrobili jej EKG i zabrali do szpitala:-( Martwię się, bo ona ma wadę serca, która ostatnio nie dawała o sobie znać więc zapanował spokój, a tu znów atrakcje:-( No nic.. muszę nogi zaciskać i nie rodzić, bo jakby mnie teraz w nocy dopadło to co z Lenką?:-(Musiałabym sama rodzić, a chcę by M. był ze mną..
andav
Fanka BB :)
Doczytuje was dziewczyny, narazie nie wiem co i jak ale moze zaraz bede na biezaco.... jestem chora.... chyba sie przewialam na tym weselu w sobote i tak teraz zwijam sie z bolu gardla i poce jak prosiaczek.... mam nadzieje ze po wczorajszej i dzisiejszej kuracji cytrusowo-aroniowo-miodowo-czosnkowej jutro bede na chodzie.
Agasim czytalam twoja relacje ze szpitala- jakas masakra!!! a czemu kazali ci na wznak lezec???? i to tyle czasu!!!! nie moglas dzwonic albo sama sie odlaczyc i pojsc po nich???? opierdzielilabym ich tam niezle..... nie powiem pielegniarki i mnie zapominaly jakbylam podlaczona pod ktg ale wtedy dzwonilam zeby przylazly a jak nie bylo dzwonka to sie sama odlaczalam... przeciez ktg 30 powinno trwac.... a lekarka prowadzaca to tylko do wymiany sie nadaje.....bardzo ci wspolczuje takich przezyc- na szczescie juz jestescie w domu, teraz bedzie juz wszystko dobrze!!
Agasim czytalam twoja relacje ze szpitala- jakas masakra!!! a czemu kazali ci na wznak lezec???? i to tyle czasu!!!! nie moglas dzwonic albo sama sie odlaczyc i pojsc po nich???? opierdzielilabym ich tam niezle..... nie powiem pielegniarki i mnie zapominaly jakbylam podlaczona pod ktg ale wtedy dzwonilam zeby przylazly a jak nie bylo dzwonka to sie sama odlaczalam... przeciez ktg 30 powinno trwac.... a lekarka prowadzaca to tylko do wymiany sie nadaje.....bardzo ci wspolczuje takich przezyc- na szczescie juz jestescie w domu, teraz bedzie juz wszystko dobrze!!
Flaurka
Fanka BB :)
Dzień miałam w miarę fajny a teraz doła załapałam. Pojechałam do przychodni zobaczyć jak się mają sprawy z wyborem pediatry, załatwiłam, miejsca są i wracałam już jak się wpakowałam w korek. W końcu mijam to a tu policja, ciało na ziemi przykryte, jakieś 1,5 m od mojego auta. Kierowca potrącił na pasach kobietę. Nie wiem, niby to się zdarza, nie powinno mnie dziwić, ale ja się tak jakoś wystraszyłam, że wpadłam w panikę, zaraz zaparkowałam i siedziałam w aucie i sie trzęsłam, bałam się jechać dalej. W tym momencie zaczęłam się za kioskiem oglądać, żeby papierosy kupić. I to mnie chyba otrzeźwiło bo jakoś się uspokoiłam, ale dalej cały czas to widzę - przypomniałam sobie co mówił mój wykładowca od teorii na kursie prawa jazdy - wsiadasz za kółko, to tak jakbyś broń do torebki wkładała. A ja teraz jeżdżę gorzej, ciężko mi się obrócić do tyłu, rozkojarzona jestem czasem, stopy bez czucia tak opuchnięte. Chyba sobie dam spokój do porodu już, Zielona Góra wielka nie jest, na piechotę będę latać.
reklama
Epilaw - ja od wczoraj miewam takie godziny, ze jestem chodzaca agresja bez powodu 
A "noz w pochwie" tez miewam, az czasem zawyje z bolu i to wg. poloznej jest glowka w kanale kiedy uciska jeden czy drugi nerw, trzeba to po porostu to przeczekac (juz sie nauczylam, ze "przeczekanie" jest najczesciej ordynowanym "lekarstwem" w ciazy
). Zwykle klucie w pochwie tez miewam ale to pikus w porownaniu do tego ucisku nerwow.
Moj maz udaje chojraka ale chyba zaczyna sie bardziej pietrac niz ja
Ja moge juz, moge za tydzien, boje sie ale jestem gotowa a on zaczyna chciec to przeciagnac. Niech sie ugryzie w nos 

A "noz w pochwie" tez miewam, az czasem zawyje z bolu i to wg. poloznej jest glowka w kanale kiedy uciska jeden czy drugi nerw, trzeba to po porostu to przeczekac (juz sie nauczylam, ze "przeczekanie" jest najczesciej ordynowanym "lekarstwem" w ciazy

Moj maz udaje chojraka ale chyba zaczyna sie bardziej pietrac niz ja

Podziel się: